Összeségében azért verték az állampaírt éves szinten, bár asszem 2015ben vagy 2018nem, meg lehetett másik év is. Annál azért többet tudnak privátbankingban hogy vedd meg azt az alapot ami amúgy barhol megvehető.
De tényleg nem volt nagy különbség. Tavaly azért igen, és nem allampapír javára.
A lényeg szerintem a forintkockazat amit pmap nem kezel, ezért is tettem eurós allampapírba is amennyi ott van.
De a lényeg hogy ne toljunk allint sehova, állampaírba se jelentősebb összegnék, nekem ezen volt amott vitám, amit ki is törölt a gazda ügyesen.
Na azóta igyekszem oda nem írni mert nem beszélgetés lett hanem szekta.
De tényleg nem volt nagy különbség. Tavaly azért igen, és nem allampapír javára.
A lényeg szerintem a forintkockazat amit pmap nem kezel, ezért is tettem eurós allampapírba is amennyi ott van.
De a lényeg hogy ne toljunk allint sehova, állampaírba se jelentősebb összegnék, nekem ezen volt amott vitám, amit ki is törölt a gazda ügyesen.
Na azóta igyekszem oda nem írni mert nem beszélgetés lett hanem szekta.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)