Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem hülyeség. Mióta a madam nem jár, kétszer nyerték el a Cleanest Facility for Adults díjat. '19-ben illetve tavaly. Egy lehet véletlen. De kettő?! Google-zz rá, ha nekem nem hiszel.
Eleinte minden 10 guriga (per fő) haszon után ugrottak le Amszterdamba. De aztán közös megegyezéssel úgy döntöttek hetente már nem annyira fun menni, szóval legyen inkább 100e EUR a cél. Ilyen alkalmakkor a Van der Valk hotelben kiveszik az összes folyóra néző szobát, illetve a szomszédos szobákat is, hogy onnan hallgatózzon senki ha üzleti téma felmerülne. Estefelé a forgalom be szokott állni, mert a Red Lamp District - be küldenek 5 limót a lányokért és ezek a limók ugye baromi hosszúak. Régebben a madam is el szokott jönni, de már elég idős, ezért inkább ott marad porszívózni, ha már a lányok úgyse lábatlankodnak ott.
Alulu mindig akkor vett, amikor más h.lye volt és eladott. Később közvetlenül a crash előtt tudott eladni, amikor maxon voltak az árak. A crash után gombokért visszavette az egészet újra. Valójában tripla annyit és még 100 misi kp is maradt. Később amikor minden esett, akkor short-olt, de amikor kellett long-ba állt, pontosan a legalját eltalálta. Amikor Warren Buffet 5 %-ot csinált, ő 20-at, de csak azért nem lett 30, mert egy döntésnél nem hallgatott saját magára.
Persze, még csak 5 évig shortolták jópáran(nekem is van néhány ilyen ismim egyébként...), ha azzal számolunk, hogy a tényleg jónak mondható beszállók kb. 2026-ra érnek ide.
senki nem shortolta 8 évig lol :D látom te is bevetted a tablettát reggel :D én 2019 óta mondtam hogy jön a fos, és lám 2020 ban ide is ért! sok sikert a továbbiakban barátom ;)
Igen a magyarok gazdagok ! A lakásárakbúl sem engednek egy jóttányit sem. Nem köll Nékik az 50,100,200 millió. Illen se volt soha. Még az olcsóbb Eujró se. Unbelievable
Emlékszem, Párizsban a Sacre Coeur-nél szemben a lépcsővel, a bistro-ban ücsörögve, kikértem magamnak egy 2 literes sört, páromnak 3 dl-t, és a kettő együtt 20 EUR volt. És ez nem tavaly volt ám. Ahhoz képest bagatell.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)