Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
teljesen nyilvánvaló hisz nem teljesen hülyék, hogy pontosan tudták milyen következménye lesz az árfolyamra, ha leállítják a kamatemelést. 400 alatt nem lesz már euro
Na itt van nesze... kutyából szalonna.. 380 meg társai.. Ezeknek elgurult.. Kamat emelés beszüntetve.. Gázvezeték felrobbantva putyin meg dörzsöli a markát.. De jó hogy már régen euróban figyelek.. Hát a technikai képet figyelve azt a szimmetrikus háromszöget amiből kitörtünk, meg mostmár a naposon lévő divergenciát hát nem értük el a mélypontot szerintem közel sem..427 az minimum már, valahol 430-440 között csak megállunk ha már eleget kerestek a spekák.. Megléptük a szintet.. Ha lesz még 410 alatt az nagyon ajándéknak tűnik.. Holnap havi és heti záró egyben.. Ki mit tippel? Zöld lesz mindkettő gyertya az biztos..
ha pedig csinálnak valamit, akkor arra sokszor az ellenkező történik, mint aminek kéne... így lopják meg a lakosságot folyamatosan... közben úton 380 felé ismét!! ja nem inkább 1380 felé 421.605
+9.175
+2.22%
Nyugi ezt en se ertem. Orosz rulett hazard jatek, az sehol sincs ahhoz kepest amit monetaris politika kent lenyomtak az elmult 3 evben. Latni latom ,hogy mi van, mert figyelem az adatokat, csak nem ertem, mit miert csinaltak.
Hát amúgy a törököket én sem értem. Mondjuk pár éve a kamu-puccs utáni több 10.000 letartóztatott más bátorsági szintet ad. Én továbbra is azt mondom, hogy bőven elég ha 2*100.000 ember minden este váltásban sétálgat Bp utcáin. Nem erőszak kell, hanem tömeg.
az azt megelőző írásomra írtam és abban reménykedtem, hogy lépnek végre egy olyat, aminek hatása van érdemben, de látom, hogy nem ez a cél, hanem a csúszó leértékelés folytatása és a látszat intézkedések, amik érdemben nem a népnek való irányt támogatják... Most is tettek valamit, de mint annyi éven át habár minden eszközük megvolt és készek voltak használni , hogy oda tegyék a Forintot ahová akarják 300 és 320 között ma mégis karistoltuk a 424et... asszem lett volna idejük és lehetőségük bevetni bármit, hacsak nem pont ez volt a cél... és még lehet nincs vége, hisz bármit elérhetnek, határ a csillagos ég!!!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)