Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Napok ota feljebb pakolom az eur eladasom. Volt 412/421, most 433. De , szerintem ki is allok, mert a kormanyt es nepet nem erdekli, mennyi a forint. Valaki meg tudja nekem mondani, hogy miert jo nekik a gyenge forint jelen pillanatban?
és azok akikkel a postán vetettek állampapírokat tömegével, azok hogyan számolják ki??? azok benne ülnek azóta is , majd ha kiveszik csodálkoznak maximum...
Előre csak a lakájmédiával egyeztetik Rogánék, hogy mik az aktuális kommunikációs elemek, miket kell alákérdezni (pl. most az MZP-éknek adott külföldi kapmánytámogatás körüli műhiszti volt láthatóak kiadva, hogy dollárbaloldalazhassanak (ami szerintem nem annyira súlyos sértés most 430 fölötti dollárnál..:). A független média általában csak beszari és/vagy lusta ahhoz, hogy bulldogként harapjon rá egy kérdésre és válaszért nyúzza GG-t (vagy akár nyugodtan el lehetne mondani, hogy a miniszter előző XY állítása hazugság).
Azt ne gondold, hogy bármit lehet kérdezni! Előre le kell adni, aztán majd válogatnak, vagy felkészülnek valami eszméletlen blődséggel, amiben Geri igazán király. Mint aki egy másik bolygón él. Lehet együtt szívnak a Dajccsal. Mikor teszünk már valamit ezek ellen???
már régen ,minden épeszű lecserélte az alacsony kamatozású papírjait. A web kincstárnál majd nézd meg mennyi idő alatt jegyzik le az új állampapírokat. ezért torzít a számolásod.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)