A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Forint sorsa még mindig nem dőlt el. Falhoz van állítva, mint majdnem minden instrumentum. Jövő hét akar kritikus is lehet. Fekete csütörtök simán benne van, de indulhat akar egy utolsó Mikulás rally is. Ami a Fekete csütörtökre mutat, hogy a dollár a kritikus szint alatt zárt. Nincs semmiben begyorsulás, szép komótosan adnak mindent. Hosszú távra biztos nem vennék semmit.
"Jön a forint erő". Nem úgy tűnik, de ok, rövidtávon bármi lehet. Megpróbálom elcsípni az EUR USD visszakapaszkodást, és ezáltal a forint erőt. (USD HUF visszakorrekciót) Csapjanak oda rendesen.
Én az asszonytól félek legalább annyira, mint a csütörtök 12-től, meg a péntektől 13-tól:D Viccet félretéve. EUR USD.. szereti ezeket a .xx3-es eséseket, pattanásokat. 1.053 1.063 most ez volt a padló és az emelkedés teteje 1.044 1.064 Durván az 50%-át adta vissza: 1.054, és mintha emelkedni próbálna, de közben meg esik a DAX, azért ez furcsa!
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!