Hát, én csak az Egyenlegközlő/Készletinformációk alatt látom a részvények bekerülési árát, és onnan bizony ctrl-C & ctrl-V Excelbe, ha átlagárat akarok tudni :(
Visszafogom magam és nem kritizálom ,,ezt az akármit" nyomdafestéket nem tűrő stílusban. Tárgyilagosan és szenvtelenül teszem fel az alábbi kérdést: Meglehet valahol tekinteni, ennek ,,az akárminek" a felületén hogy milyen átlagáron vásároltam részvényt az elmúlt egy évben vagy számoljam ki, ahogy matematika órán tanultam? A random capital az adott részvénynél mutatott átlagárat is.
Nagyon vártuk már, ez jó konkurencia lesz: https://www.portfolio.hu/bank/20230314/megtudtuk-bankot-alapit-magyarorszagon-a-vilag-leggazdagabb-magyar-embere-602794
A helyzet súlyos,de nem reménytelen! Több alkalommal beszéltem az ügyfélszolgálattal,különböző témák miatt.A kérdést minden alkalommal feltettem én is.A válasz hasonló volt. Az alapvető problémám,hogy a napi kötése eredménye csak másnap látható,a jutalék összesítését nem tudom elővarázsolni,pedig minden sort végigpróbáltam.Persze biztos én vagyok a béna.Csak azt nem értem,a Randomos felületen miért volta oké-büfé,mert azóta csak a tudásomat fejlesztettem technikailag,de nem jutok előbbre. A napi forgalom mutatja az érdeklődés nagyságát.6-8 milliárdos forgalom lópikula.A hatis kötéseknél néhány száz k-s forgalom már szinte tünemény ! Persze a 18% PMÁK viszi ki a tőkét mert azért nem kell küzdeni. Nem várok sok jót ettől az évtől sem,alkalmazkodom.
Október óta nem sok mindent csináltam az új értékpapírszámlán...A béten még semmit nem kötöttem, full állampapírban vagyok.. Ami pénz jön az megy kincstárba... Lassan elmegy a március is és sehol sincs az új kereskedési felület...Ha kicsit gondolkodnának sokan átjönnének a KBC-től is...A magyar tőzsdétől durván elfordultak a kisbefektetők, nagyon kellene a forgalom...
Ha normálisan áttekinthető lenne a kisbefektetők értékpapírszámlája,mint ahogy a random capitalnál volt a kiváló és egyszerűen áttekinthető számlakezelés, azzal növelhetnék a kisbefektetők aktivitását...
Az adózás utáni nyereség 53,5 milliárd forint lett, míg 2021-et 59,2 milliárd forint nyereséggel zárta a bank – mondta el Jelasity Radován, az Erste elnök-vezérigazgatója. . Ügyfélvagyon, megtakarítások A magyarországi Erste-csoport által kezelt lakossági ügyfélvagyon – befektetés és betét – 2022-ben 11 százalékkal 4704 milliárd forintra nőtt. A megtakarításokon belül a befektetések aránya 63 százalékra emelkedett december végére az egy évvel korábbi 58 százalékról. Az Erste befektetési alapok piaci részesedése éves 3,3 százalékpontos növekedéssel meghaladta a 20 százalékot, amely stabilan a második helyet jelenti. Erste Befektetési Zrt A tavaly beolvasztott Random Capital forgalma a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) 2022-ben összesen meghaladta a 478 milliárd forintot, míg az Erste forgalma elérte a 1800 milliárd forintot. A Random Capital részesedése 2022-ben a BÉT forgalmából 6,2 százalék volt, az Erste részesedése az azonnali piacon 23,9 százalék – mondta el Cselovszki Róbert, az Erste Befektetési Zrt. elnök-vezérigazgatója, az idén februárban megalakult Vállalati és Pénzügyi Piacok (Corporates and Markets) üzletág vezetője. Így a két cég összeolvadása után 30 százalék körül alakulhat az Erste részesedése a tőzsdei forgalomban, ami bőven elég lehet az első helyhez. Az akvizíció által örvendetesen megnövekedett lakossági értékékpapírszámla állományt tovább szeretnék növelni, ezzel együtt a lakossági megtakarításokat ösztönöznék, bátorítanák a kisbefektetőket a számlák aktív használatára akkor is, ha csak viszonylag kis összeget tudnak befektetési célra fordítani. https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/erste-babavaro-hitel-kamat-befektetes.768409.html
Ez a lényeg! Ahányszor forgatod a pénzed, annyiszor fizetsz jutalékot. Sok kicsi sokra megy, ebből élnek elég szépen. Külföldi osztalék után is levonogatnak 1 EUR-t v. USD-t. Cuki egy szolgáltató.
Sziasztok! Volt Randomosként most utalnék befelé (másik banknál vezetett számláról) de sehol nem találom ezen a fantasztikus felületen az "alap" számlámhoz tartozó számlaszámom. Hol kéne keresnem/találnom? Lent csak a kifelé utalás lehetőségét látom...
Így van, nekem meg miket üzenget: -Tájékoztatjuk, hogy számlája jelenleg -10744 Ft fedezethiányt mutat, kérjük a kényszerlikvidálás elkerülése érdekében rendezze tartozását!
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!