Igen. Érthetetlen, hogy miért nem vették át a random capital kereskedési rendszerét, ami egyszerű és jól használható volt.... Ehelyett a saját kőkorszaki rendszerüket erőltetik, ami a végtelenségig elavult és nem működik rendesen...
Én is pont úgy. Az előbb záróban, két perc alatt képtelenek voltak visszavonni egy ajánlatot. 17.05-kor teljesült. Arról már nem is beszélve, hogy a záró-nyitó szakaszban képtelenek ajánlati könyvet mutatni. Elképesztő!
Már változott ez is, az utolsó negyedévre ígérik. Ami még ennél is rosszabb hír, hogy webes felület lesz továbbra is, nem pedig önállóan telepíthető szoftver:(((
Sajnos nem, de ha szeptemberig, amikor már lejár a RC miatti kedvezményes számla, nem változik, megszüntetem ezt a kapcsolatot, mert tűrhetetlenül buta és bosszantó a mai világban egy ilyen kereskedési felület...
Szeretném megkérdezni, hogy jutok el a részvényekkel kapcsolatos információkhoz? Nyitólap/Szolgáltatásaink/ Internetes keresked. rendszerek/ NetBroker/Termékek és szolgáltatások /és itt nem találom.Köszi
Magyarul matekozni kell egy kicsit vagy Excelben dolgozgatni. Remek! Már csak azt nem értem, hogy akkor miért kell 2024. január 1-től (randomos voltam) számlavezetési díjat fizetnem. Lehet nem fogok, és nézek valami mást. :-)
"Meglehet valahol tekinteni, ennek ,,az akárminek" a felületén hogy milyen átlagáron vásároltam részvényt az elmúlt egy évben vagy számoljam ki, ahogy matematika órán tanultam?" Oszd el a nyerődet/bukódat a részvényeid darabszámával és az eredményt vond ki/ad hozz a jelenlegi árfolyamhoz, amivel megkapod az átlagod. :)
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!