Annak idején olyan mennyiségű bugreportot küldtem kifotózva a Randomnak a telefonos appjával kapcsolatban, hogy 1 éves ingyenes realt adtak cserébe a javítások végén. Szóval lehet, hogy használta Gipsz Jakab első körben, csak valószínűleg tojt bele értelmes konkrét visszajelzést küldeni a fejlesztőknek a hibákról. Azok nem fognak fórumokat olvasgatni.
most olyanok vannak hogy az árfolyamot kötéseket frissíti az új pro, de a könyvet nem! Ha frissítem a weboldalt, akkor frissül az ajánlati könyv, vagy kiléptet! :))
Sokszor rossz árakat jelenít meg. Szerintem ha bevonnának olyanokat is a fejlesztésbe, akik használják is ezt a szrt, akkor még ki is sülhetne belőle valami. De így…
agyrém az egész, én maradok a pronál, amúgy ha pro stabilan működik (csak nem szokott) akkor nekem megfelelő lenne, meg is szoktam már. Fontos az is h kijelzi a jutalékot, basszus évekig ezen dolgoztak és rosszabbat hoztak össze mint az eredeti, no komment :(
Ami nagyon hasznos funkciója a pro-nak, azt most nem látom Pl, vételnél, eladásnál kimutatja a jutalékot is, mutatja, hogy hány db-t vehetsz a szabad pénzedből az újnál külön ki kell számolnod ezeket A másik beírod a vételt eladást, kinutatja a tranzakció értékét, de hogy? Apró pici számokkal, fehér alapon halványszürke bolha számokkal, egészen közel kell hajolni a géphez, hogy láthassam, rontja az amúgy sem tökéletes látásomat
Nekem is feladta, beléptem ... de kilépett magától nem kérte senki. A telepített fapados alkalmazás nem lép ki ... https://netbroker.erstebroker.hu/netbrokerpro/logon.aspx csak ... nem is tudom 24 óra után ... nem értem az egészet miért kér jelszót egyáltalán amíg nem akarsz venni vagy eladni ... valaki megnézi mennyi részvényem van? Most nem csak a címem írja ki a címsorba mint a régi, hanem hogy mennyi pénzzel játszom ... lényeges hogy el ne felejtsem hova kell hazamenjek a munkahelyről ... biztos testre szabható???, :-) :-) :-) :-)
Néztem,szép a felület,de a saját portfoliómon kívül más cerit nem látok,vagy a kódja alapján mutatná a felület.. Én nem találtam meg a többi certit,ahogy a régi felületen egymás alatt.
Ugyan az, nem jön sms... Már felhívtam őket és az ügyintéző sem tudott belépni a sajátba. Lehet a Vodafonnál van a hiba. Majd egyszercsak megjön 10 sms egyszerre
"A megújult kereskedési rendszer egy böngészőalapú alkalmazás, így nem kell külön telepíteni és bármilyen eszközről futtatható. A NetBroker Pro felhasználóbarát és kényelmes: az ügyfelek könnyen, a saját igényeik szerint testre szabhatják a platformot, a kereskedési szokásaik és elvárásaik mentén állíthatják össze a képernyőn megjelenő elemeket, így a lehető leghatékonyabban tudnak kereskedni." na ettől tartottam.. sejtettem, de reméltem, h nem igy lesz..
Mindenesetre nem ezt várnánk, ennyi szolgálatási díj után. Sokszor elgondolkodtam a váltásom, de egyre valószínűbb, hogy megteszem! Te szoktál kapni kompenzációt?
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!