Ti tapasztaltatok olyat, hogy nem tudtok TBSZ-re átvezetni, mert kiírta, hogy "A funkció használatához érvényes Internetes átvezetési megbízással kell rendelkeznie."? Tegnap még ment, ma ez lett az üzenet.
Bocs, csak most néztem be ide, nyaralok. Jobbat nem találva KBC-hez mentem át. Drágább mint a random és kevesebbet is nyújt, de legalább pontos és eddig fennakadás nélkül, stabilan működik.
"18:05 | júl. 17.Erste hírekTájékoztató Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy egyes tőzsdei tranzakciók megadása és feldolgozása során lassúlást tapasztalhatnak. A probléma elhárítása folyamatban van, ügyfeleink türelmét kérjük."
Amióta megszűnt a Random, talán 3-szor léptem be erre a szarra, többször nem fogok, mert megszüntetem. Miért nem lehetett a Random rendszerét inkább tovább vinni? Fényévekkel voltak az Erste előtt. Virág Feri jól kib...tál mindenkivel, hogy pont ezeknek dobtad oda azt, amit felépítettél.
Sziasztok! Más talákozot már azzal hogy Firefoxból bejelentekezésnél azt irta hogy hibás a jelszó Minden más böngészőnél ugyan azzal az adatokkal beenged?
nem kell ahhoz utalni! Sima átvezetés a folyóról az értékpapír számlára, amít saját magad tudod elvégezni! Ugyan úgy vissza is az értékről a folyóra! Azt nem tudom, hogy a netbroker platformon azonnal látod e, szerintem frissíteni kell és kész!
Kérdezem, hogy aki ERSTE folyószámláról utal be a NetBroker számlájára, annak mennyi idő elteltével jelenik meg az utalt összeg a netBrokerben? Illetve aki más banktól (én például OTP) utal, ott mennyit kell várni? Nekem minden egyes alkalommal órákig tart, míg megjelenik a pénz, és ezt így a XXI. század harmadik évtizedében kicsit soknak tartom.
A saját számla egyenlegem is ma reggelre állt helyre- Tegnapi részvény vétel után este akartam stopot betenni,és a megvett mennyiség nem szerepelt a lészletbe. Vagyis teljesültként szerepel,de még sincs.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!