ma küldték a randomos 9 honapról is van külön igazolas ki a király ezen az uj helyen mert 4 hónapja szerintem a randomosoknak még annyit se mondtak , hogy jónapot https://www.erstebroker.hu/hu/uzletkotoink.html
Sziaaztok! Netbrokeren váltottam huf-ot dollára, akartam részvényt venni de min. 7 dollár a broker díj ,200 dollárnál sokalom. Próbálram visszaváltani hufra de nem engedi. Esetleg tudja valaki mi lehet az oka?
Anno ezt a tájékoztatást írták ki az egyesülés előtt:
A 2022-es adóévről két adóigazolás fog készülni, külön az első 9 hónapról, valamint a beolvadást követő, fennmaradó 3 hónapról. Az adóigazolásokat 2023. januárban küldjük el elektronikus úton, illetve elérhetőek lesznek a NetBroker felületén is.
Viszont igazolást én még nem kaptam, és a NetBroker felületen sem látom.
Ez engem is érdekelne.Én is a Randomtól jöttem,pontosabban tettek át.De azért gondolom az Erste mint jogutód ad valami igazolást a 2022 év nyereség-veszteség kimutatásról.Mert a Random ilyet még nem küldött.Kellene neki is meg az Erste-nek is vagy egyben küldi az Erste mint jogutód?
az Erste mikor szokta adni az igazolást az előző évi nyereség/veszteség kimutatásról? a lényeg mondjuk megvan, mert a Randomtól jöttem át és azóta semmit se kereskedtem, de mégis hogy biztosan stimmeljenek a számok
megértem, baromira égő lehet már nekik is az eddigi teljesítményük, hátha az új arculattól elfelejtik az ügyfelek mennyire tré egy bank, olcsóbb megoldás, mint minőséget javítani
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!