ez a szar Erste nem enged belépni ilyen azért sosem volt a Randomnál tényleg sok a probléma, volt Randomosként csak röhögtem anno ezen, most benne vagyok, így kínomban röhögök tovább
Üdv! Ex- randomosként kérdésem: Netbroker honlapján hol látom legegyszerűbben a bejövő osztalékot? Nem találok "pénzforgalmi napló" vagy hasonló fület ahol látom dátumra leszürhetően az egyes összegeket. Már az is felháborító, amit osztalék jóváírásért legombolnak meg amennyit késnek a jóváírással. Még ez is.
Valaki tapasztalt már hasonlót? A decemberi akciót real-time 5 + USD reáltime elindítottam. Nálam a netbroker pro nem megy. Az alap netbrokeren meg azt tapasztaltam, hogy az első belépésnél még látom a BÉT 5-ös real time-ot, de az első kilépés (kirúgás) után már ha újból belépek, nem látom, és részvény infopaneljére kattintva csak 15 perces késleltetett adatokat mutat. A Random után ez nagyon gagyi lett. :(
Storno. Hülye vok. De a felület is megtévesztő. Devizaváltás alatt csak eladni lehet. A deviza ügyletek menüben kell. Most iszok egyet. Kiakadtam rajtuk.
Tisztelt Ügyintéző! A mai napon több módon próbáltam HUF-ért USD-t vásárolni, mindkétszer meghiúsult általam nem ismert okok miatt.1.
Ma átvezettem 400 000 forintot a TBSZ 22 számlámra. Az egyenlegközlőben
meg is jelent az összeg. A váltás ablakban is megjelent, mint
felhasználható egyenleg. Ennek ellenére a jóváhagyásra közölte a
program, hogy nincs elegendő felhasználható egyenleg. "A pénz szabad
számlán lévő összeg kisebb, mint a megbízás értéke!" Márpedig az általam
beírt összegre volt fedezet. 2. Ezek után megpróbáltam váltani a TBSZ 18-as számlámon. Itt a következő üzenettel találkoztam:"Tájékoztatjuk, hogy devizaváltásra csak azon összeg erejéig van módja, amely az elmúlt 30 nap során legalább 1 napig befektetésre került. (0,0000 USD)"Mégis elmagyaráznák, hogy hogy a rákba fektessek be, ha nem tudok váltani? Nem
tudok mit gondolni. Ezek olyan szabályok, amire nem készültem fel.
Álmomban sem gondoltam, hogy ennyire ellenséges ez az Erste az
ügyfeleivel. Jogi lépéseket fogok tenni, mert tűrhetetlen amit művelnek.
Vagy létezik ezekre értelmes magyarázat? Rendkívül csalódott vagyok,
nem látok a méregtől. Ti tudtok ezekre magyarázatot? Nem lesz más választásom, mint feltörni a TBSZ számlákat, és transzferálni az állományt valamilyen tisztességes helyre. Amit ebben az országban megengednek maguknak ezek a szarházi patkányok, az szégyen és gyalázat.
meglett reggel a hiányzó 700 ezer, de ezek szerint ha zárás után kiveszek ajánlatot, és vissza akarok tenni lejjebb, ez az ostoba rendszer nem érzékeli, hogy van pénzem , rám a frászt hozta tegnap, ezek szerint zárás után még nem csináltam ilyet okt 3 óta
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!