Az ersténél daytrade esetén HIFO készletértékesítéssel adót szeretnék optimalizálni, akkor mi a bánatért nem veszi figyelembe a HIFO eladást? Ugyanazok az árazású papirok maradnak készleten
Lóf@szt fognak itt fejleszteni, vedd meg a markers-t 2000-ért még külön az összes többi költséggel. Ha akartak volna már rég fejleszthettek volna, csak rá kellett volna nézni a Randira - és ahogy írod - és átvenni.
Sziasztok! Egy kérdés , Netbrokerben ha lekèrem a realizált eredmènyt , akkor miért csak a magyar termékek nyereséget/vesztesèget mutatja?? Miért nem mutatja , pl német vagy amcsi papírral az eredményt?
Egy bajom van, azt írja nincs elég fedezet még akkor is, ha 1 db 10 euróra betett raiffeisent akarok megvenni... Van a számlán 0,3 euró meg forint mellé.
Attól ha nem teljesül még átváltja automatikusan a forintot devizára és úgy marad a számlán?? Utoljára a randomos időkben devizáztam, na meg akkor még nyitva volt a tbsz, idéntől már nem nyúlkapiszka, ezért vagyok ilyen láma.
Adsz egy megbízást valaminek a vételére, de nem teljesül a vétel. Reálisan alacsony ár kell hozzá, irreálisan alacsony nem jó, mert az piacbefolyásolás.
Ránéztem erre a markers grafikonrajzolóra.., hát nem tudom. Talán még lehet kereskedésre is használni a Netbrokerrekkel szemben. Viszont miért lenne érdeke az Erste-nek egy Randi-hoz hasonló új, használható kereskedési felületet adni, amire van ígéret? Az van, de 10 éve megy ez a szutyok és miért is adnának, amikor összesen 3000 ft/hó áron tudja most adni, azt amit a Randomnál ingyen megkaptál. Ja és ez csak a BUX, a külföldi piacok még benne sincsenek. 10 év alatt nem lettek volna képesek egy használható felületet adni? Dehogynem, csak akkor nem tudnák ezeket pénzért adni. Félek, hogy hiába várunk valami használható felületre, mert, ha akarsz kereskedni, akkor vedd meg ezt is, ezt is és ezt is.
Mobilra ott van a fantasztikus NetbrokerGo! Kb annyira szarabb a Random Mobilbrokerétől, mint a Randitól a Netbroker-Pro. Esetleg valaki előfizetett a Markers grafionrajzolóra? Tapasztalat vele?
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!