de eddig, ha kivettem vételi megbízást, azonnal mutatta a felszabadult pénzt ma kivettem kb 600 000 forintnyi megbízást, igaz, kereskedés után, de semmi felszabadult pénzt nem mutatott , és amikor vissza akartam tenni lejjebbre a megbízást, mintha eltűnt volna a 600 000, nem engedte akkor ez normális? vételi megbízást vettem ki, azaz elvileg szabad pénzt
vagy létezik olyan eset, hogy zárás után vettem ki a vételeket az adott a papírban és azért nem mutat ma szabad pénzt? de akkor miért nem tudom betenni lejjebbre a vételeket? hogy lehet, hogy nem érzékeli a rendszerük, hogy kell, hogy legyen szabad pénzem a lejjebbi vételekre? ma 600 ezer forint, mintha eltűnt volna a számlámról
ez az erste konkrétan lopja a pénzünket? soha nem tapasztaltam ilyet, hogy kivettem vételi megbízást és nem változott a szabad pénz állományom és olyat sem tapasztaltam soha, hogy a nap során engedett és betett vételi mennyiséget kivettem nap végén és lejjebb akartam rakni , és arra azt írta ki, hogy nincs rá pénzem ezek konkrétan ellopják a pénzünket? vagy mi a frász van
eddig ha kivettem vételi megbízást, azonnal mutatta a szabad pénzt ma hiába vettem ki sorban a vételi megbízásokat, semmit nem mozdult a szabad pénz részem
ma először tapasztaltam, hogy az erste számlámról eltűnt kb 600 ezer forint 13000 ezer, azaz tizenháromezer darabot vettem ki nap végén vételről egy papírban, és vissza akartam tenni a 13 ezer darabos vételi megbízást, azt írták, nincs rá pénzem érdekes lesz a holnap 13 ezer darabot engedett, azt kivettem, betettem lejjebb, arra azt írták, nincs rá pénzem
Folyamatosan kidobál a netbróker, valakinek valamilyen ötlete van azon kívül , hogy másik bróker céget keressek? Nagyon idegesítő tud lenni , állandóan belépni az oldalukra. A RANDOM TÖKÉLETES VOLT.
Sziasztok, tegnap volt valami technikai probléma, certikhez nem tudtak
árfolyamot jegyezni. Nem is ment a kereskedés kb. fél ötig. Természetesen az
egyik cert elérte a korlát árat és annak rendje és módja szerint kiütötték. Esély
sem volt eladni kiütés előtt. Ez normális? Köszi előre is a válaszokat.
Nekem személyi igazolvány cserém volt 2020-tavaszán,de a randomnál ,még 2019 ben a régivel regisztráltam ott azzal ment is,nem szóltak,hogy lejárt... de itt is ,amíg nem szólnak nem megyek be az erstéhez...
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!