Hát én azt értem... de ne találják ki nekem, hogy 2 év után hirtelen nem azonosítható a beutaló számlaszámom... nincs kedvem bemenni hozzájuk... 3 hónap alatt több probléma van, mint Randomnál 2 év alatt. Kezd az a bizonyos tele lenni...
Az e havi produkció... "Ügyfélszámláján nem a bejelentett bankszámlájáról érkezett utalást, vagy készpénz tranzakciót észleltünk. Ez nem felel meg a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvényben (Pmt.) szereplő előírásoknak. Ennek megfelelően Erste bankfiókban történő személyes azonosításig az értékpapírszámláját érintő készpénz ki- és befizetés sem lehetséges. Kérjük, a jövőben legyen tekintettel a Pmt. előírásaira!" Több, mint 2 éve utalok ugyan arról a számláról...
Kék bankból utaltam a minap.A kereskedési felületen egy órán belül megjelent.Az egyenlegben csak másnap .Egy olyan mezítlábas cégnél mint amiből jöttünk,a változásokat azonnal lehetett kontrollálni.Gyalázat,hogy itt pl a lezárt pozik eredménye nem hívható elő a zárást követően azonnal,egyéb összesítési látványossággal együtt.Bízom benne,hogy a módosított jobb lesz!Persze az élet megy tovább,üzletelni kell,de azért vagyunk hogy alkalmazkodjunk a lehetőségekhez.Az ősember ha nem járt túl a tigris eszén,megette,ma nem üzletelhet az utóda,de mi itt vagyunk. HS!!!
Köszi, megtaláltam :) Utaltam be egy minimális pénzt teszt jelleggel. Mennyi idő alatt szokták jóváírni? Az egyenlegközlőnél kellene látnom a jóváírást?
Elnézést ha nagyon hülye kérdés, de Randomnál volt a számlám, amit átvett az Erste. A Randomnál tiszta volt, hogyan tudok utalni az értékpapírszámlámra, de itt bárhova kattingatok, nem látom... Tudnátok segíteni, hol találom milyen értékpapírszámlára kell utalnom?
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!