Azért elég hülyén néz ki az mtelekom kötéslistája mind a forgalom és a csökkenő/növekvő áraknak a színeiben egyaránt. Jó gagyi ez az erste netbróker PRO rendszere :(
Törölt felhasználó2022. 11. 03. 10:08
Erste broker alap számlája esetén ( Ezen lehet TBSZ számlát is nyitni külön de az nincs még ) ha 0 ás a számla teljesen akkor miért vonnak le zsinórba mindig minden hónapba 350 FT ot számla vezetési díjként? Elvileg ha 0 ás a számla akkor nem lenne számlavezetési díj. Tavaszig tartogatom a számlát, hogy időben gyorsan tudjak utalni és befektetni ha adódna valami kihagyhatatlan befektetési lehetőség , de ahogy elnézem a piacokat ez még odébb van lehet jövő tavasz vagy jövő nyár addig meg fizetgetni a számlavezetési díjakat nem túl szerencsés akkor lehet megszüntetem és jövőre tavasszal újra nyitom.
Netbrokerbe belépni nem lehet... hiba... Hideg ráz ettől az egésztől... már csak havi 1x nézek fel ebbe a minősíthetetlen "rendszerbe", de abban sincs köszönet.
Nyitott-e ,ár valaki TDT-t a molban vagy az OTP-ben az adott számlán úgy, hogy voltak az említett papírok közül neki? Mivel nincs fönt a 2 papírnál a tdt ablak ezért, ha eladással nyitsz, akkor az értelmezésem szerint bizony ad el a meglévő készletből. Tragédia ez, főleg úgy, hogy az ügyfélszolgálatnál érdeklődve ez ügyben fejvakarás van, illetve visszahívás ígérve. Istenem hová kerültem....
Sziasztok, Erste netbroker webes felületén van új szerződés amit el lehet fogadni. Mi lesz ha nem fogadom el? (Elméletileg a randommal állok szerződésben, az Erste felvásárolta, mint jogutód, így gondolom automatikusan aszerint kellene átvennie, azokkal a feltételekkel)
Sajnos nem erek ra ma figyelni. Ha nincs adat, annek oka lehet a bet is. Csutortokon es penteken is ott volt a hiba, bar az erste ugy csinalt, mintha nem is tudott volna rola.
Ez a rendszer tiz eve is igy mukodott. 10 masodperces a frissites. Ragaszkodtak a.netes fejleszteshez, nem nyitottak korszeru technologiak irant. Azert struccpolitika volt, hogy nem neztek meg masok rendszereit.
Igen, de bíztak a saját rendszerükben. Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy nem is láttak még olyat (lakossági felhasználásra) mint a peti/randi. Nem is gondoltak rá, hogy ne nagymamáknak szolgáltassanak. Hát most meg, hogy sok volt a panasz, bekopogott a valóság.
Errol a "jovore lesz uj rendszer"-rol korabban irtam, mint fejeszto, hogy ennek mar egy eve kellene keszulnie, mert akkor tudtak, hogy az ovek lesz az ugyfelkor, lattak a korabban hasunalat rendszert. Nem akartak kifizetni a korabbait, nem akartak migralni az erstes ugyfeleket egy jobb rendszerbe. A biztos mukodesu rendszer megirasa/tesztelese/bevezetese nem kis melo es fokent ido! Az erste ezt rohadtul elszurta.
Talán némi jó hír, hogy az Erste ígéri, hogy új platformot fejleszt. Jövőre vezetik be, időpont még nincs. Akár reménykeltő is lehetne, meglátjuk. Ha jó lesz, akkor visszatérek a KBC-től.
úgy értem, ha 10-es előfizetéses könyvem van, az alapban 5-ös könyvet kéne látnom , ahogy 3 hétig láttam is azt már tisztáztam velük, hogy 10-es könyvet csak a pro-ban látok, de 5-ös könyvet az "alapban " is biztosítanak ezt mondták
október 3-án kerültem át a rarndomból az erstéhez 3 hétig láttam 5ös könyvet a firefox böngészőből az "alap"-ban 10-es könyves előfizetésem van, mert azt gondoltam, a pro-t is kipróbálom, de inkább maradtam az "alap"-ban aztán egyik pillanatról a másikra semmit sem láttam az "alapban" úgy tudom, az "alapban" 5-ös könyvet biztosítanak, a "pro"-ban maximum 10-est
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!