-Igaz amit írsz.- -Én meg ezt tudtam meg!-Tájékoztatjuk, hogy a TBSZ számla nyitás feltétele 25.000 huf átvezetése. A már megvásárolt termékeket bankfiókban van lehetősége átkötni ,kizárólag a gyűjtőévben. Akkor a 0.7%-os offline díj helyett inkább online jobb eladni.
https://trader.portfolio.hu/portfolio-online-tozsde/dijak "A BÉT-en jegyzett értékpapírok vétele és eladási esetén 0,35%, minimum 390 Ft a kereskedési költség napon túli ügyletek esetén. Napon belüli BÉT ügyletek (Day-trade) esetén az Ügyfél ajánlatai megadásakor a BÉT bizományosi díjak kerülnek feltüntetésre . Tőzsdezárást követően amennyiben az ügyfélnek azonos termékből azonos alszámlán, ellentétes irányban, azonos mennyiségre adott megbízásai voltak, melyek azonos BÉT kereskedési napon teljesültek, úgy a díjak megállapítása a következő:Amennyiben a vételi és eladási oldalon található teljesült mennyiség (darabszám) teljesen azonos (adott megbízáson belül a részteljesülést is figyelembe véve), úgy az eladási oldal jutalék összegének 75%-át az Erste Befektetési Zrt. jóváírja az ügyfélszámlán. Amennyiben vételek és eladások különböző mennyiségben teljesültek adott termékre (adott megbízáson belül a részteljesülést is figyelembe véve), úgy a vételi és eladási mennyiségek közül a kisebb mennyiség oldalának bizományosi díjának 75%-a (vagy több teljesülés esetén a bizományosi díjak összesített értékének 75%-a) kerül jóváírásra.Határidős ügyletekkel 200 Ft/kontraktus áron van lehetőséged kereskedni."
De, az asszonynak így kezelem az Erste-s portfólióját, (ráírok FB-n, hogy most a kód kell) de napi 1-2 belépésnél (ennyivel az övét rendezem, de én jóval többször lépek ki-be a sajátomba) többel nem akarom szórakoztatni, mert Ő is melózik, meg ha meet-en van, akkor Ő se tud mindig hip-hopp ugrani.. Én (jelenleg) a CIBnél vagyok, de a Hardtoken-t ki akarják vezetni az infóim szerint, ezért tapogatózom most.
Valahogy nem tudod megoldani, hogy a Netbroker pro-s belépési sms-t valaki bediktálja vonalason vagy amit használhatsz, és az nem dob ki egész nap, végig tudod használni!?
Sziasztok! Bocs, hogy itt kérdezek (illetve ha valaki tudja melyik a szolgáltatós topik, világosítson fel).Na a problémám az, hogy (munkahelyi privacy miatt) olyan ebroker szolgáltató vagy bank tipp kellene nekem, ami PC-n használható, és NINCS sms-es - mobiltelefonos belépőkódja. (nem vihető be melóhelyemre a privát telefon), így munka közben igaz, hogy full online vagyok, de nem tudok online tőzsdézni. A CIB-nek van a hardtokenes megoldása, de azt is inkább kifelé akarják vezetni, mert mint mondják mindenki mobilon intézi az ügyeit.. ehh, csak én így póruljárok... :(
Erste egy valamire jó. Buy and hold forever. Mellé a jó kis kapcsolt termék Future és akkor állományi dij sincs. Legalábbis egyelőre. Minden más merénylet a user és a szakma ellen!
Abból a 40%-ból mi maradt mára? Tudom,hogy nem reprezentatív, de nem maradt egy olyan ismerősöm sem, aki ne mondta volna fel idővel és maradt volna náluk. Mindenki jobban járt volna, ha maradnak a Random felületei ehhez az ócska, őskövület Erste rendszerhez képest.
Hello A netbrokerben, a kereskedés menü -> tőzsdei kereskedés oldalon mutatja a real árakat, ha előfizettem rá? , Vagy csak ha megnyitom külön ablakban az árfolyamokat a jobb felső sarokban lévő nyillal, látom a real-t? Akinek van real előfizetése és működik, a részvény nevére kattintva a felugró ablakban eltűnik a "15 percel késleltetett adatok" felirata az ablak aljába?
:Cselovszki Róbert: ",A tranzakció helyességét mutatja nemcsak a bank, hanem az ügyfélkör szempontjából is, hogy a Random megvásárlása után az ügyfélszám több mint 40 százalékkal, a vagyon pedig több mint 60 százalékkal emelkedett. A tranzakció minket is felébresztett a Csipkerózsika-álmunkból, és rákényszerített arra, hogy megújítsuk a saját NetBróker felületünket. Ez egy ígéret volt a Random-ügyfelek felé, első lépése meg is megtörtént, a második lépés pedig idén befejeződik. "https://www.portfolio.hu/bank/20240502/farkast-kialtottunk-es-szerencsere-nem-lett-igazunk-683881
BÉTen szerintem KO + 2 nap szokott lenni, ameddig itt eladhatod. Ha nem adod el a BÉT-en, szerintem a certi akkor is megszűnik az ERSTE pozizárása miatt, és az ERSTE elszámolja veled a maradványértéket.
Szerintem ilyet nem lehet, ha KO van, akkor pár nap alatt (5-6?) ERSTE lezárja és elszámolja a pozikat. Ez le van írva az adott certik doksijában. Egyébként a BÉT KO esetén kitesz egy határozatot, hogy mi az utolsó nap, amikor még tudsz kereskedni a certivel. Azt figyeld.
Valaki azt meg tudja mondani, hogy egy ma kiütött certi esetében melyik az a legkésőbbi dátum, amíg a rendszer visszaveszi a certiket? Azért kérdezem, mert adózás szempontjából nekem jobb lenne, ha ez a mai mínusz már 2025-ben realizálódna és nem 2024-ben még..... El lehet vajon ezt húzni január első kerekedési napjára?
elképesztő amit az erste megenged magának és ennek semmi visszhangja győnyörű kéne egy nemzeti brókercég aho csak bajszosok köthetnek mondjuk 5 % jutiért. Döbrögiék, hülyeség lenne?
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!