Sziasztok, erstésként TBSZ-en belül ha csak forint alapú pénzösszegem van, azt hogyan tudom euróra, vagy euró alapú ETF-re/részvényre váltani? Más szolgáltatóknál van erre lehetőség, jól látom hogy itt nincs?
Én a randomtól jöttem át-bankszámlanyitás nélkül vett át az Erste- nem mentembe eddig egy Ertse fiókba sem,és online számlanyitásom sem volt Ersténél. A pénz kiutalása anno a Randomnál megadott számla maradt.- A személyes adatoknál van ez a bankszámlaszámom 3x8 jegyű, amit a Randomnak adtam meg. Erste bankszámlát én nem látok külön a személyes menüben... Ha beutalni akarok akkor a KELER bankszámlaszámot kell megadni,és az én ügyfél azonosítómat.
-TBSZ-nyitásnál a 25-ezer forint az mindig kp-ben ott kell állnia 5-évig,vagy csak a megnyitáshoz kell? Ez meg nekem új, Erste válasza, nem lehet -online intézni:- -TBSZ számla nyitás feltétele 25.000 huf átvezetése. A már megvásárolt termékeket bankfiókban van lehetősége átkötni ,kizárólag a gyűjtőévben.
Azért ez borzalom, hogy gyakorlatilag vakon kell kereskedni. 2025- ben! Amikor a külföldi brókerek remekül működnek. Kis ország, kis foci, kis bróker…. :)
Rendszerfejlesztés / System development English version >>2024. 11. 15. 22:00 és 11. 16. 14:00 között rendszereinket fejlesztjük. Ez digitális szolgáltatásaink működését befolyásolja. Részletek >>
A kereskedési rendszerben Információ -> real time előfizetés menüben igényeltem BÉT real time-ot, de úgy néz ki nem nagyon történt semmi, illetve, még mindig kiiírja, hogy késleltetett adatok Be kell még mást, máshol állítani?
ugye az erste az alapján számol, ami az utolsó kötés alapján van. certi esetén lehet, hogy 2500on mnet el legutóbb, de azóta beszakadt, akkor is 2500-zal fogja a nap végén számolni. ezért szoktam inkább az aktuális árakat gyorsan bepötyögni 16.58-59 körül, mert ez sokkal közelebbi képet mutat.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!