Hát pénzért nyilván. Kétszer sikerült a zseniális rendszerét kontárok kezére juttani. Nagy haverja az Erste vezér, kétlem, hogy harmadjára is előállna valamivel. De azért: Virág elvtárs gyere vissza!!!
Én is Ranom ügyfél voltam, de nem is kereskedek 2 éve. Ezekkel a felületekkel egyszerűen nem lehet, csak az idegbaj van velük (Erste pl.) Nem tudom hová lehetne menni, mi az ami van olyan jó mint a korábbi?
Írtam már nem egyszer, mindenki jobban járt volna, ha a Random felületei maradnak. 2 éve ment a levesbe. Azóta ezt az elavult ócska felülettel kell szenvednie azoknak, akik maradtak. Nekem egy ismerősöm se maradt nàluk, ahogy én sem. Szerintem a megvett Random ügyfelek igen nagy részét elbuktàk ezzel. Ui; Virág Feri gyere vissza egy új céggel!
Proban a bux határidő 5-6 mp. mire a könyvben megjelenik, néha a módosítás is belassul... Azért nem semmi, hogy egy 20 éves színvonalú rendszert nem képesek lecserélni..
Idővel majd megnézem a hirdetményt, hogy mennyi türelmi idő után lehet esetleg újraindítani. Vagy fel is hívhatnak akár, ha úgy gondolják. Nem szeretem a hosszú hirdetményeket nyálazgatni, hogy hova rejtenek el benne valamit.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!