1 futures csomag.2 .én össze hasonlítanam mi a drágább rendszeres utalás vagy pl egyszerre beutalni pl egy éves dijjat (bar ekkor emelkedik a havi dijjad is) azon az összegen nem megkeresett kamat.
TBSZ-re havi 25 kell minimum de miután TBSZ-nél csak az első gyűjtőévben utalhatsz be a számlára pénzt, jövőre újat kell nyissál és arra utalni. Én ezt sima számlára tolom azért utalok 20at
Egyenlőre csak azt amerikai osztalék adózik többet. Kereskedes nem. Osztalekvagasi datum elott érdemes ki számolni mi a drágább osztalek több adója vagy az eladás datum utani vétel költsége. De ekkor még részvény árfolyam növekedés a kockázat
Nekem rendben működik, csak de kb 5 nappal számolj hogy minden a helyére kerüljön: kivülről kb 2 nap mire az utalt összeg megérkezik, 1 nap mire jóváirják, 1 nap mire megveszik a futures alapot amit választottál és még 1 nap mire véglegesen látod az eszközeid között hogy az adott áron hány jegyet vásároltak belőle és mennyit ér. Én 20000-et utalok és 110 ft a dija az alap vételének.
Hali ! Nekem nincs George-om, külső bankszámláról utalok minden hónapban be, a lényeg semmi más minthogy mit írsz a közleménybe. Az alapján iródik jóvá az összeg és kerül befeketésre arra a számlára, abba a csomagba, aminek a kódját megjelölted. Erste honlapján találsz további infot: https://kampany.erstebank.hu/extras/future/ - a Programban való részvételnek nem feltétele, hogy Erste Bank
folyószámláról érkezzen az utalás. A megbízás beállításakor add meg a
befektetni kívánt összeget, közleményben az értékpapírszámla
azonosítóját és a kiválasztott csomagkódot.
Ha simán külső bankból utal be, mert nincs Erste bankszámlája, akkor nem kell felmondnaia semmit, csak módosítania az utalás összeget 20000-rol 25000-re, illetve átírni a közlemény T* valamire. Nem mindenki van az erstenel aki futurebe fektet ;)
Nem tudom Pipamocsok mit ír, hogy át lehet állítani, mert nálam év elején pont ugyanez a probléma jelentkezett és a bankban elmondták, hogy a futó Futures-t nem lehet módosítani. A lényeg, hogy a jelenlegit fel kell mondani és indítani egy újat a George-ból, ahol fel is kínálja azt a lehetőséget, hogy egy újonnan nyitott TBSZ-re menjen-e a pénz. TBSZ esetén a legkisebb befizetés 25 ezer és ugyanúgy folytatódott nálam a díjmentesség.
Igen, át tudod állítani és akkor a TBSZ-en írja jóvá a beutalt pénzt és oda is veszi meg a futures alapot. TBSZ számla nyitása kb 3 klikk a netbrokiban, nem kell hozzá gyakorlatilag a jóváhagyáson és 25000 HUF beutaláson kívül semmi. Megnyitod, a normál számláról beutalt pénz azonnal jóváíródik rajta és kereskedhetsz is vele.
Sziasztok Erste NetBroker-rel simán tudok az amerikai piacon is kereskedni ? Látom a felületen, hogy lehet, de olyan simán megy, mintha a BUX-on kereskednek ? Illetve az amerikai tőzsdéi szigor amit nemrég bevezették Magyarországgalnl szemben, az érinti a kereskedést, ha csak részvénnyel akarok foglalkozni ? Vagy plusz adóval terhelik meg a magyar embert. Forintot tennék az Erste számlára. Dollárra a kozephez képest milyen árfolyammal váltanak ? 1 Ft-os eltéréssel ?
Helló skacok! Még mindig agyalok mi legyen. Jövő héten jönnek itt pmáp milliók. Ha most nyitok még egy tbszt-t, 2024-re is, akkor át lehet állíttatni arra a futures-t simán? Most az a sima számláról megy. Olvastam a múltkorába hogy meg is nyitja még a tbsz-t a 25 ezres beutalás automatikusan. Akkor elég lenne csak az átutalást módosítani? És ha lejár idén a gyűjtőév, akkor jövőre meg visszaállítom a sima számlára megint?
Az Erste Bank 13 százalékos lakossági áremelést hajt végre.-https://hvg.hu/gazdasag/20240216_Erste_Bank_lakossagi_aremeles_szamlacsomagok_ara?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1-mxcwwUV26nzSxTFW5sPWQq9217WY_10dvsoAthPraEQYSmhiH-kleOA#Echobox=1708086092
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!