Sziasztok! Erste TBSZ-en maradt pár eur, bét-en szeretném elkölteni. A deviza ügyleteknél csak huf->eur lehetőség van, a devizaváltáson meg a deviza combo box üres. Bét részvény vásárláskor csak huf lehetőség van. Hogyan tudom visszaváltani az eur-t?
A Randomos Randi és az Erste-s Netbroker pro közti különbségek: Nem, nem lehet összehasonlítani annyira hitvány az Erste rendszere kereskedésre. Kereskedési rendszer? A név megcsúfolása, hogy annak van nevezve. Rá lehet az Erste rendszerére tenni egy nyavalyás mozgóátlagot? Nem! Indikátorokat? Nem! Normális gyertyagrafikon? Azt nem ismeri. Idősíkok? Ugyan kérem. Trendvonal? Fibo? Jaj miket írok. Erste rendszereinek lehetne a neve: Tőzsdei árfigyelő rendszer vagy Tőzsdén vásárlási lehetőséget biztosító rendszer. Nem alkalmas kereskedésre, csak vásárlásra. Elmondhatjuk, hogy a Randi beszántása után kaptunk egy jóval drágább szolgáltatót és egy kereskedésre alkalmatlan digitális hulladékot. Nem baj a miénk, drága, de legalább sz@r. Lehet visszakérni a Randit? Holnap reggel jöhet. Rajta van még a gépemen. Nekem ez a gondom, remélem érthető volt számodra.
Ajaj! Valószínű nem volt randomos felületed, mert akkor látnád a különbséget. Ez a rendszer kazaszrófális, amióta ez van még nem volt tőzsdei ügyletem, amíg random volt hetente volt 4-5 és csak sikeres ügylet, és sokan vannak ezzel így! Például miért nincs kötéslista a mobil alkamazáson, miért nincs szinkronba az árfolyam a grafikonnal, miért nincs elemezhető realtime grafikon, úgy, hogy még fizetünk is érte, míg a Randomnál mindez alap volt, és ingyenes! És sorolhatnám, de nincs értelme, mert csak felhúzom magam, aki hozzászokott egy normálisabb rendszerhez, az csak tapógatózik a sötétben! Kb. ennyi a probléma, és már nagyon régen igérik, hogy lesz új kereskedési rendszer, de nem történik semmi! Fújjj!!!!
Hát rákérdeztem..., a válaszuk: ,,Tájékoztatjuk, hogy
az ügyfelek elégedettsége fontos számunkra, ezért olyan kereskedési
felület fejlesztésén dolgoznak munkatársaink, amely remélhetőleg minden
felhasználó megelégedésére
szolgál majd. Ennek érdekében folyamatban van a platform fejlesztése,
tesztelése, amely várhatóan az idén bevezetésre kerül.
Addig köszönjük türelmét!"
Tisztelettel:Ferincz Andrea Központi Támogatás Csoport/Central Sales Support Group
Sziasztok! Nekem ma let telegem az Erstéből. Eldöntöttem, hogy váltok. Esetleg tudnátok javasolni olcsó céget? Én inkább osztalékrészvényeket vásárolok, ritkábban kereskedek.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!