Igen igazad van,később már én is rájöttem,én is a cib-től hoztam el számlát ,de lehet visszacsinálom,mert az "ingyenes" számlavezetés minenféle bejövő kimenő utalási dijakkal már havi 4k körül alakul ami a CIB-nél kb 600.-Ft volt
1.-hez engem felhívtak a központból, hogy ha visszavonom a TBSZ transzferálást, akkor még 1 évig elengedik az állomány díjat. Hosszútávon vagy keresel másik brókert, vagy bízol abban hogy az Erste csökkenti a díjakat.
Sziasztok! Nekem is levonták az első havidíjat (volt Random). Az értékpapír számlát terhelték, amin nincs pénz (csak a TBSZ-en), így mínusz az egyenleg. Van lakosságim az Ersténél. Két kérdésem lenne 1. Lehet valami kedvezményt kicsikarni valahogy? 2. Hogyan lehet kiegyenlíteni? Havonta utaljam ide az összeget rendszeres megbízással?
-ugy tudom a személyes ügyintézésnek viszont díja van ?-ez komoly? Na majd letesztelem vidéki bankfiókban ezt... Vagy csak az Erste központi irodában BP-n díjköteles?
Felesleges volt george számlát nyitni. Nekem nincs és CIB-ről utalok és műxik. Engem is majdnem bepalizott az ügyfélszolgálat, de itt kaptam infót, köszönettel!
Sziasztok... Hátha valaki szintén igy járt,volt Randomosként lejárt a díjmentesség ezért nyitottam a George-számlát /Erste Egyszámla dijcsomag/ és az ismert összeget havi min. 20k befektetek a dijmentesség igéretével ,tavaly szept.től müködött is a díjmentesség de januárban viszont vonták a díjakat,pedig a 20k bef. megtörtént.Tel. nem tudnak felvilágosítást adni,és ugy tudom a személyes ügyintézésnek viszon díja van ?
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!