Topiknyitó: Armyllosz 2014. 01. 10. 11:36

ENEFI - THE BEST  

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exmnbs1 2016. 02. 23. 09:22
Előzmény: törölt hozzászólás
Soós-rá gondolsz?
Törölt felhasználó 2016. 02. 23. 09:20
Törölt hozzászólás
exmnbs1 2016. 02. 23. 09:20
Előzmény: #6832  Boole
Lassan be költözhettek a brokerhez, annyit kene odajarni)))))
Boole 2016. 02. 23. 09:17
Előzmény: törölt hozzászólás
Mi köze ehhez Csányinak? Két cégről van szó, egymáshoz semmi köze.
Törölt felhasználó 2016. 02. 23. 09:14
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2016. 02. 23. 09:13
Előzmény: #6834  vigkrisz
Üdv Mindenkinek!

Mi megpróbáljuk "krisz", Neked meg azt kell eldöntened, hogy velünk tartasz vagy nem?????
A napnál is világosabb mi folyik itt, de természetesen Mindenki döntse el, hogy merre akar tartani...mert ugye választási lehetőség az van...
vigkrisz 2016. 02. 23. 08:40
Előzmény: #6830  Törölt felhasználó
Tegyük fel, hogy pontosan úgy van, ahogy leírjátok. Akkor viszont komolyan nem értem, hogy mi, kb. 5-en, maximum 10-en kisrészvényesként hogy tudnánk ezt megakadályozni, amikor SCS + az Allianz, akik sokkal tájékozottabbak mint mi és sokszorosa részvénnyel rendelkeznek, nem tudják. Amit itt felvázoltatok Művezető kollégával, az már egy régen lejátszott meccs végkifejletének tűnik, ugyanúgy, ahogy a csődtárgyalás is az volt. De valószínűleg akkor még van valami, amit nem tudok, ha Ti láttok abban fantáziát, hogy még megfordítható a helyzet.
Törölt felhasználó 2016. 02. 23. 08:24
Előzmény: #6831  Boole
A tulajdonosi igazolást kérjék úgy, hogy az a megismételt közgyűlésre is érvényes legyen. Ilyenkor az értékpapír számla vezetője ezt ráírja a tulajdonosi igazolásra, de ha valaki ez időszak alatt, pl. az eredeti és a megismételt közgyűlési időpont között eladna valamennyit a részvényeiből, akkor visszavonják a tulajdonosi igazolást. Azt nem tudom, hogy ilyenkor hogyan értesül erről a cég, elképzelhető, hogy az értékpapírszámla-vezető értesíti őket a visszavonásról. Akkor is részt vehet a közgyűlésen a részvényes, de új tulajdonosi igazolást kell kikérnie.

Arra még rá lehetne kérdezni az ügyvédnél, hogy kérhetek-e olyan tulajdonosi igazolást, amin mindhárom meghirdetett közgyűlés szerepel, mindháromra érvényes? Ha nincs valamilyen kizáró ok, akkor miért ne lehetne ilyet kérni? Ha idő közben eladnék valamennyi részvényt, akkor a számlavezető úgy is visszavonja az igazolást.
Boole 2016. 02. 23. 08:17
Előzmény: #6831  Boole
Ezt egy nyugdíjas kisrészvényes biztos nem tudná észben tartani. Csak a tulajdonosi igazolások egy ezresben lesz neki.
Boole 2016. 02. 23. 08:16
Előzmény: #6830  Törölt felhasználó
Összefoglalom gyorsan.

I.

Közgyűlés: 02.29., megismételt 03.11. Tulajdonosi igazolás: 02.22. Ha a megismételt közgyűlés lenne megtartva, akkor a tulajdonosi igazolás: 03.05.

II.

Közgyűlés: 03.11., megismételt 03.22. Tulajdonosi igazolás: 03.04. Ha a megismételt közgyűlés lenne megtartva, akkor a tulajdonosi igazolás: 03.17.

III.

Közgyűlés: 03.23., megismételt 04.04. Tulajdonosi igazolás: 03.16. Ha a megismételt közgyűlés lenne megtartva, akkor a tulajdonosi igazolás: 03.25.

Agyrém az egész Társaság.
Törölt felhasználó 2016. 02. 23. 07:31
Előzmény: #6815  vigkrisz
Krisztián, ha engem kérdeznél arról, hogy tudtam-e múlt héten a CRH ellen indított NAV végrehajtásról, akkor a válaszom az lenne, hogy igen. A végrehajtás nem a múlt héten indult. Utaltam többször is rá, hogy mindenki nézzen utána, kik fészkelték be magukat az Enefi-be. Én a cégközlönyben kezdtem az ismerkedést a CRH-val.

Ahogy azt is észrevettem, hogy az Enefi-nek 1 új IT tagra és 4 új AB-FB tagra van szükség.
Az OTP 1 IT és 2 AB-FB tagjelölttel jön, a CRH 2 AB-FB jelölttel. Azaz összesen 1 IT és 4 AB-FB jelöltjük van.
Számodra ez lehet véletlen egybeesés, számomra nem az.

Összeesküvés elméletet gyártunk?
Összeesküvés elméletbe hova illesszük azokat a közgyűlésen elhangzott információkat, miszerint:
1.) Komonczi feltűnésével az Enefi bevételeinek 85%-a nem érkezik meg a céghez
2.) Komonczi kapcsán előkerült Enerin cégcsoport, ami tevékenységi köre ugyanaz, mint az Enefi-é, az Enerin-nel való kapcsolatát feszegető kérdésekre a felügyelő bizottságnak nem válaszolt. A januárban megjelent CRH-s ügyvédek viszont láthatólag elég jól ismerik az Enerin cégcsoportot, eleve tőlük tudtuk meg, hogy az Enerin az nem egy cég, hanem egy cégcsoport. Itt kell a Vindicatum-os emlékeidet előkapnod, a januári közgyűlésen az Enerin név elhangzása volt hasonlóan fejforgatósan megdöbbentő, mint a csődtárgyalások alatt a Vindicatum-é. A CRH név egy ideje azért már be van vezetve a köztudatba, annak már utána nézhetett az OTP.
3.) Szerinted milyen szándéka van annak a csoportosulásnak, akik tavaly szeptemberben előadták a CRH-Webterker színi előadást? Korábban már leírtam, hogy az miről szólt. Jó szándékot vélsz felfedezni mögötte? Vagy tényleg csak szórakoztatni akarták a megjelent részvényeseket? Krisztián, ne értsd ezt félre: tényleg nevettek a megjelentek a produkción. Szó szerint nevettek. Akkor eltávolították a cégből a kisrészvényesek által delegált IT tagot (Vágány Tamás, kötvényes hitelező volt), helyére betették a CRH volt tulajdonosát. Mert aki utána nézett, az tudja, hogy a CRH-t Komonczi apja alapította, amit 3 hónappal később átvett a mi Komonczink tőle. Azt nem tudom, hogy miért kellett az apukát belekeverni a képbe, de biztos megvolt az oka, hogy miért nem a mi Komonczink alapította meg a CRH-t. Azóta már Belize-ből is volt tulajdonosa a cégnek. Véletlenül a Bolevácz ügyvédi iroda volt a belize-i cég képviseleti megbízottja. Szóval azt javaslom, nézz utána annak, hogy kik fészkelték be ide magukat. Sok idő, egy céghadsereg áll a rendelkezésükre. Bizalomgerjesztő? Te szeretnél olyanokkal üzletelni, aki úgy váltja a cégét, amint te a zoknidat? Most nem üzletelhetsz velük, hanem az Enefi vagyonát bízhatod rájuk.
4.) Nézd végig, hogy tavaly nyár óta milyen irányba terelik a történéseket. De azzal a szemmel nézd, hogy a lengyel operáció eladási folyamata már több, mint egy éve zajlik (akkor is voltak már bejelentések, pl. audit az eladás előkészítése során), a CRH-Webterker akció már a lengyel operáció eladásának vége fele indult, nagyon jól időzítve.

Én nem úgy látom, hogy ez összeesküvés elmélet lenne. Ennyi véletlen egy kupacban nincs.

Abban ki tudunk egyezni, hogy a csőd egy jól, előre megkomponált esemény volt, Vindicatum-ostul, Bolevácz Évástól? Amire legalább egy évet készültek 2012-ben?
Hidd el, a mostani is az, egy megkomponált esemény. Legalább azt megtehette volna az OTP-CRH páros, hogy nem pont 1 IT + 4 AB-FB tagot delegálnak összesen.
Törölt felhasználó 2016. 02. 22. 22:43
Törölt hozzászólás
exmnbs1 2016. 02. 22. 22:22
Előzmény: #6827  Törölt felhasználó
Na ja
Törölt felhasználó 2016. 02. 22. 22:15
Előzmény: #6826  exmnbs1
Hoznak egy közgyűlési határozatot ami gyakorlatilag az apportról szól, majd hirtelen előkerül 10,9 M Eur készpénz, majd megtiltják a saját részvény vásárlást és majd Én esek túlzásba, meg gyártok összeesküvés elméleteket.....
Láttam Én már készpénzes tőkeemelést (cca 1,6 Md Huf) meg apportozást...meg szinergiát....
exmnbs1 2016. 02. 22. 22:02
Előzmény: #6825  Törölt felhasználó
Nem tudom hogy amivel előre itt meg vannak vádolva meg állja-e a helyet
Törölt felhasználó 2016. 02. 22. 21:59
Előzmény: #6824  exmnbs1
...hát, "ex" Én nem úgy vettem, észre, hogy a CRH nagyon feltételesen mondana valamit....
Én feltételezem, mert nincs egy vagon ügyvéd meg jogász a hátam mögött, Ők nem szeretnek feltételes mondatban beszélni....
Feltételezés...Ja...Feltételezem, hogy biztosan megcsinálják....lehet ilyen mondatszerkezetet használni????
exmnbs1 2016. 02. 22. 21:54
Előzmény: #6823  Törölt felhasználó
A többi feltételezés
Törölt felhasználó 2016. 02. 22. 21:51
Előzmény: #6822  exmnbs1
Lenne ott több tény is számotokra, ha végigültetek volna egy 6 órás közgyűlést......
exmnbs1 2016. 02. 22. 21:49
Előzmény: #6821  Törölt felhasználó
Ez legalább tény
Törölt felhasználó 2016. 02. 22. 21:44
Előzmény: #6815  vigkrisz
Á, nem "krisz" dehogyis, Én kérek elnézést, hogy belinkeltem ezt a semmitmondó adatot.... Még a végén megsértem az említett Urakat...
Te komolyan gondolod, amiket leírsz??????

Topik gazda

Armyllosz
4 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek