Ebből is látszik, hogy a CRH mennyire gondolja komolyan az osztalékfizetést.
Bedobta az osztalék témát, hadd rágódjunk rajta, talán megfeledkezünk a szeptemberi közgyűlésről. De nem! Ne feledkezzünk meg róla, lássuk azt, hogy mik is a valós szándékaik!
02.29-én lesz közgyűlés? Az Otp és Allianz nem fog olyat megszavazni, ami veszélyezteti az állományukat. Hiába gondolod azt, hogy az Otp a CRH szekerét tolja.
Krisz, szerintem azt sokan észrevették, hogy az Enefi kereskedése 1 hónapig szünetelt. Sok cikk jelent meg erről.
Akit érdekel a pénzének sorsa, az nézzen már kicsit körül.
Öröm lenne látni, ha a következő közgyűlésen nem csak a megszokott arcokat látnám, hanem lenne 20-30 új arc is. Nem is férnénk el a kisteremben.
A napirend ne tévesszen meg, jórészt személyi kérdések, ismétlődő nevekkel. Ezek össze lesznek vonva. Lesznek olyan nevek, amiken 2 perc alatt átmennek a megjelentek. Pl. Fekete Attila határozatlan idejű megbízása kétszer 2 perc alatt meg lesz szavazva, ezzel 6 napirendi pont ki lesz végezve.
A január 8-i közgyűlés se ezzel ment el.
A balhé fogja vinni az időt. Hideg élelem persze nem árt, januárban is ott voltunk bő hat órán át.
A csődegyezségi tárgyalásokon pár kivételtől eltekintve mind ott voltak! Ha azokra eljöttek, akkor ide is megtehetnék, hogy eljöjjenek. Fejenként 15 millió forint feletti kötvénybefektetőből volt vagy 30-40 db, és ezek csak a magánszemélyek. Kötvényesek voltak, szinte biztos, hogy még mai napig megvannak a részvényeik.
Ne felejtsd el az otp-s előzményeket
Mar a kamat fizetésnel 2012 februárban bedőlt volna a cég ha OTP meg nem vesz rv-eket soostol, aki sűrűn szidta őket hogy nem hiteleznek a "napokon belül". Azon is szépet bukott a cég,,,,
a kicsik 90%-a azt sem tudja, hogy létezik ez a fórum, pláne nem követi az eseményeket, jár a közgyűlésekre
itt szerintem megoldás csak az lehet, ha SCS-vel és az Alapkezelőkkel sikerül tárgyalni, mert a kicsi semmire nem mennek nélkülük
ENEFI - THE BEST