Nos, immár sokadszor az Enefis közleményeknél, nem tudom eldönteni, hogy én nem tudok magyarul, vagy ők...?🤔 Szóval mi is történt Zilahon? Egy biztos ugyanaz a jóember írja még ezeket, ami nem túl jó jel, mert azt gondoltam, hogy lassan lesz váltás a cég menedzselésben...
Pénzbüntetést kapott az ENEFIPortfolio CIKK MENTÉSE MEGOSZTÁSEgymillió forint pézbírsággal büntette a Budapesti Értéktőzsde az ENEFI-t, mert elmulasztotta a dolgozói részvények átalakításából származó új törzsrészvények bevezetését.A Budapesti Értéktőzsde 1 000 000 Ft pénzbírság szankcióban részesíti az ENEFI-t, és felszólítja a céget, hogy a jövőben fokozottan ügyeljen a tőzsdei szabályzat előírásainak maradéktalan betartására - áll a BÉT közleményében (pdf). Egyúttal a tőzsde vezérigazgatója felszólította a kibocsátót, hogy a dolgozóirészvények átalakításából származó új törzsrészvények bevezetéséről 90 napon belül gondoskodjon. A további határidő hosszabbításra irányuló kérelmét elutasította.
Bakker, Ti még nem láttatok opciós adásvételi szerződést? Miféle kölcsönadás? Miféle short alap? Vegyétek a fáradságot, és inkább nézzetek utána, hogy mi az az opciós adásvételi szerződés.
Ezek a keseredett szövegek érthetőek a lecsorgást követően de nem ilyen butaságokkal kéne önigazolni a nyomorúságot! :))
Ez egy opció, nem kölcsön.
Soós Csabának van bőven papírja, miért lenne érdeke egy árfolyam rombolást támogatni? Virág Ferinek is van ennél háromszor több papírja, miért kéne ez neki ahhoz hogy eladjon annyit hogy te belefulladj? Legközelebb gondold már át mielőtt ennyi ostobaságot összehordasz! :DDD
Nem tul jo omen a kolcsonadas,plane ha egy tozsden mozgo szaki kapja. Reszvennyel sehogy mashogy uzletelni nem tud,mint shortolni. Csak nehogy az legyen,h egyszer csak meglepodve tapasztaljuk,h honnan a nyavajabol kerul elo hirtelen ennyi elado papir? Nyilvan ezek sem hulyek,200 meg 300 db-okat forognak sima piaci kotesekben,vajon ha elkezd tobb ezreket dobalni,felszivja ez a gyer piac? A kerdes persze koltoi..
ENEFI - THE BEST