lehet tévedek,de szerintem,ha a másik két projekt nullára van írva ez se lehet bekerülési értéken,szerintem a töredékén..
(mondjuk ezt nem tudja biztosan egyikünk se)
ha meg nem nyereséges el kell adni:)
én,ha kötvénye lennék simán megvárnám ,mivel amikor eléri az árfolyam a 366ft-ot (nem tudom hány napig kell ott lennie)..akkor még nem lesznek dolgozói részvények a piacon-gondolom minimum ez pár hónap..szóval sehol nem lesz ingyenrészvény akkor még..ha meg nem éri el,azért nem lesz:)
Nekem ez pozitív,(mások is erre spekiznek,mert azért emelkedik a papír elég jól-szóval nem egyedül én gondolom így),de majd a végén kiderül.
(tudod,nagyon jól én veszteni is tudok:)!)
Szerintem a Plotinus a kötvényei után kapott részvényeket,mondjuk azt már lehet az esésben vette,azt nem tudom(nem neked szólt,csak arra írtam,hogy nem hiszem,hogy most vásárolt be)
Amit neked írnék:
Szerintem a román eladásokon sok veszteség nem lesz ,mivel a 3-ból kettő tuti nulla értéken szerepel a könyvelésben.
A harmadik meg nem hiszem,hogy nagy könyv szerinti értéken van nyilvántartva,tehát,akár az eladás még pluszos is lehet..
Az ,hogy lesz-e új tevékenység ki tudja..
(lehet bekerül Eplény-poén volt)..bármi lehet!
Azért ez a részvényeseknek nem rossz hír.
A dolgozói részvényeket,meg azt írták csak 366ft(ha eléri az árfolyam) felett,bocsájthatnak ki..
..igaz hígítás lenne,de azért mégis csak 366ft felett van az árfolyam ,akkor(elvileg) és nem mondjuk 160ft-on..
Eladni meg úgysem tudnák öntéssel,mert annyit pozitív hírek nélkül 50 év alatt se adnának el...
Én ezeket a híreket pozitívnak látom.
(saját vélemény!Vételre senkit nem biztatok!Nekem van,de ez saját kockázatomra!)
1. évi 50m srv-re, az kb 300K db jelen áron
ennél egy hete nagyobb forgalom volt 1 nap alatt
szvsz ez kevés lesz az árfolyam felhajtására
anno is sokat költöttek srv-re, óriási bukás lett belőle a határidő segítségével
2. Romániában szép kis bukcsi várható
ki a szerencsés vevő????
szépen karcsúsodik a cég, őpláne hogy már Mieliczcel kapcsolatban is elkezdtek múltkor valami probéámát emlegetni
Gorlice eladása is úgy indult.......
3. "„Az ENEFI Nyrt. új beruházást és projekteket csak abban az esetben kezdhet, amennyiben
részvényeinek forgalommal súlyozott tőzsdei árfolyama legalább 10 napon át 250 forint fölött
tartózkodik.”
erre gondolom amúgy sincs nagy esély, az E-Star Mo-n eléggé lejáratta magát
10 napon keresztül???? kilóg a lóláb nem kicsit
4. kb 25m kivonásáról????
a másik 4m-val mi lesz?????? mintha nem erről lett volna szó
a másik 5-6m-t maguknak szánják dolgozói rv-re????
az persze nem hígítás?????
közben pedig a kpállományt srv vásárlásra költenék??(((((((
a könyvvizsgálót csak május 31-ig választanák meg, elég sajátságos
addig Botosnak nem lesz ideje megtámadni?))))
persze a többi döntéssel egyetemben, ami borítékolható.....
Értelek!
Nem is nekem kell Botosnak jót tenni,mert én csak spekulálok ,aztán vagy bejön vagy nem:)
..azt viszont nem értem,ha tönkreteszi mondjuk a céget a perekkel és tényleg 30ft lenne az árfolyam,akkor az eddig elbukott pénzén kívül a társai(kötvényesek) megmaradt ki pénzecskéjét is magával rántja.
..mert lehet,hogy őt kifizetik vagy pár embert mondjuk a befektetett pénzével,de hogy mindenkit nem az tuti..(mert nem lesz annyi magánvagyona a nevén soha az életben sem)
ENEFI - THE BEST