Szerintem tökmindegy mit lát az ember a könyvben. Van úgy elég gyakran, hogy azért tesznek be nagy darabszámot eladásra, nehogy felmenjen gyorsan, mert gyűjtögetni szeretnének. Általában mindkét oldalon ugyanazok állnak.
sosem volt a 100 legnagyobb cégben
a 100 legjobban volt))))))))
"kissé" más a helyzet, nem 2.4m rv van, és abból is kevés közkézen hanem kb 22m lesz majd ha méltóztatnak kivonni az srv-ket és a közkéz több mint 10m db-os
ezek sem önszántukból vették legnagyobb részt
Arról nem beszélve, hogy amikor 2009-ben 1500 Ft-ról elkezdett emelkedni az árfolyam egészen 12ezer Ft-ig, én már 6 ezer Ft-nál itt kérdeztem a fórumbam, hogy hova emelkedik még, mekkora lufi ez, és hogy lehet 6 ezernél az árfolyam mikor 10Ft a névérték. Erre mit kaptam? A nagy nevek közül is akik ide irogatnak?.., hogy a névértéknek az árfolyamhoz semmi köze, stb.. meg hogy a világ 100 legnagyobb cége között van az rfv(akkor még ez volt a neve), és ERRE még meg duplázódott az árfolyam és felment egészen 12 ezerig, mikor a 6 ezret is irreálisan magasnak éreztem. ERRE kiderül, hogy Te is szépen 12ezernél adtál el(ATH-n), mikor ha nem ért semmit az egész és tudta az ember hogy ez egy óriási hitel lufi, nem is kellett volna venni, azaz egy hatalmas csalás, és lufi volt az egész, és van aki nyert vele, valaki (aki meg nyert vele) az a másik pénzét nyerte el. Most meg ha emelkedik 100-ról 160-ig már ki van kelve magából hogy hogy képzeli ezt az árfolyam, s mikor szakad már vissza!? Anno meg mikor semmi nem indokolta a 12ezret, érdekes módom jó volt hogy felment odáig és rá is sózta másra.
ex, azért nincs mindig igazad eszar ügyben csőd , sitt stb.
nézzd milyen" ereje" van !BUX több mint 200 pontot zuhan ENEFI egy Ft minusz eltérés.
Kamu ez oda , vissza . Csak már szaros 5 millióval nem tudja csabronc csipet csapata mozgatni))
Akik nagy tételeket eladtak, olcsóbban akarják visszavenni, ezért 175-től nagy darabszámokkal állnak be eladással. Ezek szerint van még nekik bőven.
Szerintem lenyomják az árfolyamot 160 alá minimum.
ENEFI - THE BEST