Shorthoz infók: hetesen a felső piros vonal, hónaposon az alsó piros vonal alá zárás szükséges az általad hivatkozott márciusi kép szerint értelmezett fordulathoz. A szürke báziscsatorna törése további jelentős esést vetít majd előre.
Alacsonyabb timeframeken - a jelenleg látható alakzat alapján - leghamarabb az 5840 alá lépő első impulzív szerkezetű esés utáni első felfelé korrekció kialakulásakor érdemes jó hozam/kockázatú short belépésben gondolkodni.
ha ok mondjak biztosan igy van, de nem tul gyakran lattam eddig 200%os harmast... persze tevedhetek is.
Ha elhisszuk elliottnak hogy a hullamelmelet a piac szentimentjet adja vissza, es hosszu tavon mukodik likvid piacon (es miert ne hinnenk) akkor az olyan hir hogy az oreg ferdinand elhagyja a hajot smafu. ;)
Viccet felreteve, kicsit tobbet foglalkozva az autoiparral mint az atlag, az mqb zsenialis otlet, es ha nem is 5 perc alatt de baromi sokat fog hozni a konyhara ha nem basszak el. siman el tudom kepzelni a profitabilitas drasztikus novekedeset (ahogy kifutnak az mqb fejlesztesi koltsegei, es behozza a szerszamkoltseg ill. joval nagyobb arverseny hatasat)... akkor meg siman lehet meg hosszabb a harmas :))
Az 5. hullámot akartam meglovagolni, de még a 3-ban lennénk? Szerintem a (3) az kb. 200%-a az (1)-nek, az jó, nem? Mintha nem csak az 1,618 és a 2,618 lenne a jó arány, hanem a 2 is. Mindenesetre köszi, hogy nézed.
sehogy se jonnek ki az aranyok. ok hogy a 3as extended, de hat legalbb nagyjabol aranyban kene lenni az elsovel, ez a jelenlegi csuccsal nincs meg, szerintem nincs meg kesz, szoval szvsz meg a 3ason belul csinalunk valamit...
ertekalapon mar nem vonzo a vw reszveny szvsz. ta szerint menni kell neki meg (QE forever...)
ELLI(o)TT KLUB