a heti magas zárás inkább azt mondaná, hogy emelkedik tovább, ilyenkor kell tf-t váltani felfelé, mert nagyon erős a trend, a kicsi tf-eken a számozás félre vihet, a visszaeséseeket folyamatosan megveszik és a számozás állandóan megtréfálhat, heti nézetben inkább egy hármas, aminek nincs vége, 21500 körül lehet egy átmeneti tető, persze ez kb így pár száz pont eltérés lehet benne
Hát ilyesmire gondolok.
Annak ellenére, hogy emelkedünk rohadt illikvid minden, olyan mintha semmi kereslet nem lenne, csak megspekiznek egy egy papírt naponta, amit meghúznak aznap.
Ez megy hetek óta
Még mindig long, erős poziban vagyok, ezt mindig vegyétek figyelembe :D
Legszebb a kép akkor lenne, ha most egy B hullám tartana felfelé (több dollár kereszt ezt megerősíti, pl USDMXN - hetes) ebben az esetben flat korrekció B hullámával kalkulálok, ami bármi lehet 78,6-161,8%-os korrekciós sávban az esésre vetítve, ez széles, ezért nem foglalkozom vele, ideálisan 296-os szint elérésére gondolok Dzz formációban (tapasztalat, megérzés, valószínűség)
Egyelőre a felkör indulása nincs megerősítve, kell a pa hozzá, mert ebben még benne van, hogy az impulse befejezése után beesik 260-ra...
Nem rég írtam a buxelliottra, hogy 281,6 lehet egy 3. tetéjének az ideális szintje, onnan tickre fordulni látszik, lejöhet 278,7 környékére, azaz itt oldalazhat most.
Érdemes nagyobb tf-t nézni, mert korrekció van. A hetes Buss amiről írtam elég szépet szólhat, főleg ha az utolsó két gyertya csinál egy engulfingot, ma magasan zárás támogatná a felállást.
ELLI(o)TT KLUB