tény, h nem érzem (még) a short kilépőket...így a shortos ego-növelő nyerőkkel próbálom támogatni fejlődésem ezen irányba... ;)
amúgy visszatesztet várok és onnan ráadni megint...
meglátjuk...
szerintem sokan veszegették a magyar papírokat..de egy kis emelkedés után már sokan el is adták.. mindig jöttek újabbak, mások meg kiszabadultak sok év után.
olyanok akik tartósan tartják nem sok van...talán a befektetési alapok vettek 3-4 ezer körül meg amikor jó hírek jöttek.
tudod, sokan megunják, h mínuszolnak, pölö...
aztán itt a GBL-jelenség...
egyelőre tegnapi doji utáni elvárt mozgások vannak...(nagy beszakadás előtti lecsorgás?) ;)
Milyen motivációra gondolsz? Elliottban még az oldalazást is szerkesztették minden nap. Ekkora mozgásban pláne lehet nézni a szinteket, mozgásokat, fibokat. Gyorsan megy a vonat.
Én próbálom elkapni a hullámot számozás szerint, de már annyi ötödik hullám volt nálam ránézésre.. felesleges.
Dojit nézem mindig ami fordíthat. Ma jó lehetett volna egy szép dojira ha pár ponttal még feljebb rángatják, de nem tellett rá. Piros test lett a kanócokon.
Akinek volt, annak biztosan.
Túl gyors volt a menet, mindenki lemaradt szerintem. A pár éve beragadtak felszabadultak, venni itt ki mer? Előtte sem vettek sokan szerintem. Lehaltak a topikok.
Senki nem vállalkozik mar a szamozasra. Minden elemző eltűnt. Nincsenek ötletek mar ugy néz ki. Pedig a hullámok elvileg előre vannak szerkesztve. Macibear, ad sem ír mar. Pompi sem a magyar piacról. Sajnos
ELLI(o)TT KLUB