Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Érdekes számomra és elgondolkodtató, ahogy leborítják azonnal megjelenik az ellenoldal is. Ez olyan pakkátadásnak néz ki csak miért kell így elhúzni az időt?
Miért lennék klón?Mert most regisztráltam?Vagy mert nem bírtam szó nélkül hagyni egy két ember hisztérikus kirohanásait?A te nagy bajod hogy amit nem kellene tartanod azt tartod amit meg tartanod kellene azt adod.Hír jönni fog majd ne aggódj.Mint írtam a deal 99% hogy megvan.Ne legyél kíváncsi mert hamar megöregszel :) Ez nem befektetési tanács!Mindenki döntsön saját belátása szerint.
latom a feluletes olvasas nagyon megy....nagyreszet eladtam.... sebaj klon koma enekelj csak hatha attol majd megindul vagy megjobb, jon a hir!!! Most ugy irod a vizet minthe en dedelgetnem azt a szhart meg en lennek a fo szoszoloja es vedelmezoje... gondolod erre felhuzom magam?? :DDDD
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!