Topiknyitó: HoStrucc 2019. 12. 17. 15:03

EHEP várakozások  

Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Idea
Idea kedd, 23:04
Előzmény: #6669  Tomek71
#6670
Ha kicsit általánosabban nézzük, akkor - legalábbis nekem úgy tűnik - mintha beszabadult volna egy farkasfalka a hodályba, ahol mi vagyunk a birkák (És ez nem pártfüggő, hanem inkább ennek a tetű renccernek a jellemzője ami felerősíti a legrosszabb vonásainkat). Nyíltan nem lehetséges szembeszállni még egyetlen omega farkassal sem, mert rögtön ott terem a többi és széttép. Ám az idő múltával azért a birka csak kitanul egy-két dolgot és ki tudja peckelni a rátámadó farkas pofáját - általában. Egyelőre csak ennyit. De nem megoldás ez sem, mert az idők folyamán a támadásokat hárító birka egyre zsírosabb falatnak néz ki. Egyre több farkasnak támad rá étvágya, sőt a többi birka közül is egyre több gondolja úgy, hogy könnyűszerrel elvehet (megverheti, megrendszabályozhatja, megalázhatja, lophat tőle, becsaphatja, stb, stb) a zsírosodó birkától. A birka meg közben arról álmodik, hogy kipeckelés helyett jobb lenne rágyújtani a falkára az erdőt, de a többi csak csendben áll vagy maximum bégetnek néha egyet...
Tomek71
Tomek71 kedd, 18:30
Előzmény: #6666  Crudey_Gyula
#6669
Nyilván, mert el sem tudták képzelni, hogy esetleg nem a Fidesz nyer..
Érthetetlen, hogy egy város vagyongazálkodása, miért nem tud ebben a kurva országban jól működni.
Legtöbb helyen balfaszok irányítják önös vagy pártérdekek mentén, leszarva legfőképpen a város érdekét.
És megússzák, mindig megússzák..
HoStrucc
HoStrucc kedd, 15:52
Előzmény: #6665  Tomek71
#6668
Azok. 
Crudey_Gyula
Crudey_Gyula kedd, 14:50
Előzmény: #6666  Crudey_Gyula
#6667
esetében
Crudey_Gyula
Crudey_Gyula kedd, 14:49
Előzmény: #6665  Tomek71
#6666
De legalább igazat mondott. Ritka kincs az ügyvédek esetén. :D
Tomek71
Tomek71 kedd, 14:41
Előzmény: #6654  HoStrucc
#6665
Amikor a közgyűlésen rákérdeztem az önkori választások előtt, hogy mi a forgatókönyv, ha nem a Fidesz nyer, az ügyvéd úr csak mosolygott és azt mondta, erre nincs konkrét terv..
Pökhendi dilettáns banda...
Vicus2000 kedd, 13:44
Előzmény: #6663  Csakegyolvaso
#6664
Lassan jön a Delta, Nutex speka hadjárat és 4k ig megvesznek mindent:D
Csakegyolvaso kedd, 13:26
Előzmény: #6661  HoStrucc
#6663
Folosleges lenne egyenlore ugyanis ures a ceg rajtuk maradnanak a reszvenyek.Nemtudnak eladni max felmenetbe de ahhoz meg egy jo nagy rally kene.Sztem ha a ceget behozzak max utana lesz higitas addig nem hinnem.
Vicus2000 kedd, 13:19
Előzmény: #6659  Csakegyolvaso
#6662
Azt viszont elérték hogy nagyobb tételt itt már venni sem lehet
HoStrucc
HoStrucc kedd, 13:16
Előzmény: #6660  Csakegyolvaso
#6661
Ha akarnak megszavaznak egy újat...
Csakegyolvaso kedd, 13:13
#6660
szoval nem lesz itt semmi kihigitas
Csakegyolvaso kedd, 12:54
#6659
A felhatalmazás alapján az Igazgatóság a felhatalmazás hatályba lépésének napjától kezdve 2021. április 30. napjáig jogosult alaptőke-emelést elhatározni, amelynek során az alaptőke legmagasabb összege 22.188.480 forint lehet, azaz ebben az időszakban az összes igazgatósági hatáskörben elhatározott alaptőke-emelés névértéken az 1.000.000 forintot nem haladhatja meg, összesen legfeljebb 25.000 darab új részvény kibocsátásával. 
Törölt hozzászólás
#6658
Csakegyolvaso hétfő, 23:02
#6657
Most jelenleg 20 ft estmedia vagyunk igy ertettem.
Csakegyolvaso hétfő, 22:31
Előzmény: #6649  kockafej
#6656
Nem a meglatasaidal van problema hanem tultolod. Kvant amit mondtal az jo volt latod ugy nez ki bejon de meg nem iszunk elore a medve borere de azzal volt baj amit 10k felett muveltetek tartsatok magatokba ezeket a most kell venni 10 ala nem fog beesni stb hozzaszolasokat itt nekun kcsak a képek osszerakasara kell fokuszalni semmi masra azt hogy mikor kell venni vagy eladni azt majd mindenki maga eldonti az infok alapjan.Az hogy 19-e elott mar ment a temessuk a ceget sztori ez kurvara atlatszo dolog.Es most mi lett vegre kaptunk 2 nevet.Arra tudok gondolni azzal kapcsolatosan hogy a neveket nem pontoztak ki hogy sztem nem Kvant lesz a vegallomas es haladni szeretnenek mar ok is mert valjuk be azert nagyon durvan a beka segge alatt vagyunk.Nyilvan ez csak az en elkepzelesem majd megtaljuk mi lesz. 20forintos estmedia kb xD
AtomAgy
AtomAgy hétfő, 22:31
Előzmény: #6653  HoStrucc
#6655
Szerintem most felgyorsulhatnak a dolgok. Azért most az IT, FB tagok cseréje már egy látható lépés, az eddigi folyamatos néma csend után kifejezetten reményt keltő.
HoStrucc
HoStrucc hétfő, 22:30
Előzmény: #6652  Crudey_Gyula
#6654
Kf ott lőtt bakot és ezt már erintettuk párszor hogy nem a nagyhalat fogta ki először. Azaz a dvgt kellett volna kivasarolni még a bc pakk megvétele előtt mielőtt vérszagot fognak (és még a spanok ültek az onkorinal). Túl biztosak voltak a dolgukban és nem kalkuláltak vele hogy bukjak a várost. Anélkül már nem itt tartana a dolog ebben biztos vagyok. De nem így lett, Azóta megy ez ami.. És isszuk a levét a lassú, kerülő utas megoldásoknak. 
HoStrucc
HoStrucc hétfő, 22:23
Előzmény: #6649  kockafej
#6653
Én sem tapsolok a tempónak de szerintem itt senki. Viszont ne válts olvasó uzemmodba ha nem muszáj mert jó olvasni az okfejteseid is. Igen most látszik hogy a dvg kituszkolasa még odébb van. Sajnos. Reméljük hogy megvan a mesterterv és hogy nem szivat be minket is. Bár ennek jobban már nem aligha lehet.. 
Crudey_Gyula
Crudey_Gyula hétfő, 22:09
Előzmény: #6638  Idea
#6652
2019 tavaszán vsz azzal tudta biztosítani KF a kilövést, hogy hagyta felfüggeszteni az EHEP-et januárban, és csak azután vette meg a BC-pakkot, miután visszaengedték. Korábban is megvehette volna a BC-től a csomagját, nem hiszem, hogy fél év alatt határozta el azt, hogy tőzsdére viszi a cégét, de a felfüggesztést ki tudta használni arra, hogy egy akkor jövőkép nélküli, nulla vagyonnal rendelkező, már karanténos cég kisrészvényeseitől könnyen megvehették (csak feltételezés) a haverjai a részvények jelentős részét (valószínűleg kevesen lehettek biztosak abban, hogy visszakerül a kereskedésbe, mert már több próbálkozás kudarcot vallott korábban). Vsz ezért tudták kipucolni az eladói oldalt teljesen, és így tudták felpumpálni a kurzust 20k-ig, mert aki akkor sem adta, az 5k-n se adta.
Nekem az a tippem, hogy könnyen alkalmazhatnak hasonló logikát az árfolyam lenyomásával, a közkéz kicserélésével (alacsony árfolyamon gyorsabban átforgatják a közkezet, mert nagyobb darabszám fordul meg ugyanakkora értékű forgalomnál), kipucolva az eladói oldalt, akár megszerezve a DVG teljes pakkját rövid idő alatt (hacsak eddig nem szerezték meg). 
Egyébként a te verziód is logikusnak tűnik, lehet, hogy itt aljat fogott az árfolyam, mert elkerüli a cég a csődöt, és a kvantos nevek is felbukkannak, ami bizalmat kelthet sok kisbefektetőben, mert arra utalhat, hogy a Kvant végül is be fog ide kerülni.
Itt tulajdonképpen bármi megtörténhet.
M5
M5 hétfő, 21:52
#6651
Sreki, esetleg valami pletyka??
csla
csla hétfő, 21:08
Előzmény: #6649  kockafej
#6650
(Zárójelben: Én szívesen olvasom ezeket. Végül is miről kéne szólni egy "EHEP várakozások" fórumnak? Persze más a hangulata a "Ti mit gondoltok, érdemes +1500% után kiszállni, vagy mehet még" témának, de hát most ezeknek van itt az ideje.)
kockafej
kockafej hétfő, 21:03
Előzmény: #6636  HoStrucc
#6649
Nyilván jó, h Andorék jönnek. Ezt a csapatot is vártuk. Remélhetőleg Hartmann jön velük és nem BCS. De már megint a tőkehelyrehozással vacakolunk. Engem már ez a tesze-tosza tempó idegel ki. Egy éve azt szajkózom,h KF-nek a dvg-től kell vásárolni szavazatot. Ehelyett megint megy kiskapuzás, mert nincs meg a 3/4-ed a részvényesi jogokba belenyúlni és inkább beutalja ezt az egy esetet IT alá, megint alapszabály módosítás emiatt, kell majd megint egy keletkeztetési rendszer (ami az IT hatáskörébe tartozik, h kik jegyezhetnek meg mit-legfontosabb kérdés, mert ezzel tudnak minket is kihígítani). Jó pár hónap megint elmegy és ugyanott tartunk, mint tavaly ilyenkor.  Ahelyett, h vett volna most a dvg-től 30k-t, meg lenne neki a 3X-os többsége és felejtenénk már el Dunaújvárost. Most meg megint az lesz, h a keletkeztetés miatt KF megint alacsony árfolyamban lesz érdekelt, mellette meg a dvg is el akar majd adni (mivel az új keletkeztetés után behígul 1/3 alá KF-el szemben-így már KF nyomdával kgy-n megszavazva simán ki tudja majd hígítani) . De tényleg jobb ha olvasó üzemmódra váltok, mert engem felcsesznek ezek az időhúzások és a beírásaimmal meg én cseszek fel másokat. 
M5
M5 hétfő, 20:47
Előzmény: #6647  AtomAgy
#6648
Lehet,hogy megvették pénteken és holnap jelentenek....!!:))
AtomAgy
AtomAgy hétfő, 20:39
Előzmény: #6646  M5
#6647
Én is meglepődtem, nem szoktak a BÉT-en felfedni dolgokat. Elvileg az is lehet, hogy ezzel akarják megteremteni a DVG-nek a kitárazáshoz a forgalmat. Mondjuk azt nem értem továbbra sem miért nem ők veszik meg ezt a maradék 10%-os pakkot.
M5
M5 hétfő, 20:14
Előzmény: #6644  AtomAgy
#6646
Kgy előtt várnék egy dvg jelentést.....!!!csak azt nem értem,hogy miert fedték fel a neveket???mikor ki is pontozhatták volna....!!biztos segíteni akarnak dvgnek!!???érdekes...!!!ja és kivancsi leszek mennyi részvénnyel szavaz Rosner a kgyn.. !!
Törölt hozzászólás
#6645
AtomAgy
AtomAgy hétfő, 19:56
Előzmény: #6643  Mantou
#6644
Mihez képest? Eheptől nem is rossz. :) Amúgy meg szerintem ha meglesz a kgy pontok megszavazása onnan majd jöhetnek a vételek, nyilván először DVG táraz ki, de közben azért már lehet vételi erő, szép lassú emelkedéssel.
Mantou hétfő, 19:45
#6643
Azért nem volt acélos ez a 3 milliós forgalom a közlemény óta.
AtomAgy
AtomAgy hétfő, 19:41
Előzmény: #6638  Idea
#6642
Persze benne lehet, de ahogy írtad is, ahhoz elég sok részvényt kellene kiadni a kezükből. Most is 7-800 milla közti a kapitalizáció, ha lemegy az árfolyam 1000re, ott már sokan vennék, rv meg nagyon korlátozott számban van. Ha ilyen céljuk lett volna, simán kihagyhatták volna, és ahogy Estben itt is mehetett volna néhány ft-on a rv nyomda.
Törölt felhasználó hétfő, 19:35
Törölt hozzászólás
#6641

Topik gazda

HoStrucc
HoStrucc
2 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek