Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Nem vagyok kiakadva mert mar csak hangyanyi a bukom itt es nem is abrandozom arrol hogy ez valtozna... Ez csak egy kis gorbe tukor...nyugodj meg mas papirba is konfrontalodom a helyi enekkarral ha kell...
Mit nem ertessz?? 1 eve mar azt hallgatom ebben a topikban hogy mikornlesz hir es mikor kerul mar KF igy meg ugy meg a DVG pakk igy meg ugy!!! 1 kib@$*ott eve megy ez es semmi nincs!!! Semmi!!! Szerinyed en mennyire unom ezt a szart amit itt egyesek lenyomtak??!!?!! Ugyan az a lemez 1 eve es ugy beakadt hogy g@#ire idegesit mar!!! Hat most nalam is beakadt a lemez!! Hallgassatok egy evig ti is a sajat fhosostokat!!! Btw holnap hir lesz tuti!!! 99.9%
Akkor a suketek, nagyothallok es a keson jovok kedveert megegyszer elismetlem: Meg van belole sajnos...csak a 2/3-a ment ki romma higitva 2ks vetelekkel...sajna nem volt eleg penzem kihigitani a tobbit...
Én már tavaly nyáron is vettem. Nekem kockafej kutató munkája elég volt, hogy beszálljak ide. De én hosszabb kifutásra számítok. Nyár végéig örülnék pár speka rallynak, év végéig meg valami komolyabb bejelentésnek. Lenne mit a karifa alá rakni.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!