Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
A Deal megvan e-miatt ne aggódj!Tud ez a papír nagyot menni ezt már többször bebizonyította.DVG lassan elfogy,de nem lennék meglepődve egy OTC-S maradék átadáson sem.
Menetrendszerinti beöntés pipa. Nem tudni feléneklő kisbüfi, vagy DVG szór ilyen tapintatos módon, de ha DVG, akkor legalább halad a dolog, csak kérdés ki veszi, csak kicsik? Ha napi 1k-t kivág, egy hónap alatt jelenthet ismét.
DVG kihasználta a speka felrántást, szórt, amit bírt. Úgy tűnik még sincs deal sajnos KF-fel, marad a lecsorgás. Én is csak azért követem, mert 3k alatt még bővítenék. Aki megtette tétjeit, jobb, ha rá se néz, csak idegeskedik. Nekem volt olyan az előző felrántás előtt, a 2k-s időszakban, hogy kivettem a random listámról, ne is lássam mit művel. :D
Fene se tudja... nagyon jo most a globalis piaci hangulat. SP500 f. 3k felett. Itt meg 3,5k-t kellene szignifikansan attorni. Egyszer csak elfogy az olcso papir ezen a szinten.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!