Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Amúgy elég kalandos utat választottak a cég megszerzésere.. Bizonyára nem így tervezték az elején de így sikerült. (párat hibáztak) Az utókor számára mindenhogy érdekes lesz ettől függetlenül :)
És lehetséges is, h a dvg ezen agyal. Lehet, h ott állnak 20%-os küszöb előtt és ők sem tudnak dönteni, mert ha adnak még, akkor jelenteni kell. Simán lehet már dvg: közel 20%, KF közvetve: 60% és közkéz:20% (ezt még mindig soknak tartom közkéznek, szvsz KF-éknél bőven több van). De ha a dvg jelent, akkor KF-nél már meg lehet a 3/4-ed, amivel meg tud szavazni részvényesi jogokat. Ez a papír mindig rejtély számomra, de jó kis oknyomozós estéket csinált nekem az elmúlt egy évben :)
Hmmm.... Köszi! Ideje lesz KF-nek elballagni Dunaújvárosba a dvg pakkért... Olyan forgalmak vannak mostanában, hogy csak lesek. Fél éve még örültünk egy 300 db-os napnak is. Jót tett a papírnak a dvg 40k-ja, lett egy kis közkéz. A papír kereskedhető lett. Most kellene lépnie KF-nek, amíg alacsony az árfolyam és a dvg nem mer szórni, mert nem tudja, h közvetve KF-éknek hány százaléka van. Ugye a dvg-nek is most már veszélyes a szórás, mert ha már KF-eknél van 300k szavazat felett, akkor egy rendkívüli kgy-vel bármikor kihígíthatja a dvg-t.
Én ma is vettem, türelem kell, a papír alulárazott, fel fog menni, de rövidtávon sztem felejtős. 20k nem lesz, de aki 3-3,5k környékén betárazott, nehezen elképzelhető, h nem realizálhat 6-8k-ig.
Ennek tükrében pedig még érdekesebb, hogy az utolsó órában 1.400 db vételi állt 3.400-on és előtte is volt kb 600 darab, tehát 2k mennyiséget tudtak volna kiszórni, de nem adták oda, sőt még inkább vételek voltak 3.450-3.490-ig....
Szerintem nem tudják még sokan (vagy még nincs mit tudni), akkor nem hiszem, hogy itt 3400-nál ilyen mennyiségeket lehetne kapni, akkor már beindult volna a bennfentes vételek sora.
Nekem úgy tűnik, hogy a mai 10m-os forgalomban van könyvben nem szereplő tétel rendesen. Kb 3000 rv adja ki 3400-as áron ezt a forgalmat és annyi rv-t nem lattam veteli oldalon.
Na jól van, inkább nem is nézem. Ha nem az ehep lenne már azt mondanán, h történt valami. 4k-ról előbb kiszedtek 800 db eladót, most szedik újra a 200 db-ost.
Dolgoznak a háttérben sokan tudják azért már, hogy kik, és, hogy a sztori nagyot fog szólni. Nyílván egy önkorival nem egyszerű haladni bürokráció stb, de az nem kétséges szerintem, hogy ebbe az üres csigaházba befognak költözni. A hír bármikor jöhet a papír meg igen olcsó.:)
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!