Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Pár éves időtávban szerintem is kicsi az esély itt beragadni. Az persze simán lehet, hogy fél év múlva megint 500 lesz az árfolyam, akkor érezheted beragadva magad, de ha lesz sztori valaha, akkor innen is lehet nyerni. 1-2 évre tippelem, hogy sikerül valami sztorit belebegtetni (nem véghezvinni, csak egy erős alap a pletykára vennihez) és elérje a 8-10k-s szintet, ami innen már mindenkinek szép.
Nagyon nehéz lesz elindulnia.. 20MA és 50MA is itt van 200 pontra előtte, közben meg nem is engedik emelkedni napi fél százalékot sem. Valaki nagyon 3,5k alatt akarja tartani.
Engem se ! 2-3 hete 300alá vártam, de láttam hogy nem megy le addig így 3300-tól vettem folyamatosan. Most is azt látom hogy 3400 alá már nem igazán megy mert ezen a szinten mindent megvesznek.
Semmi feléneklés nincs ebben.Jókor kell beszállni és tartani,nem mellesleg olvasni a sorok között.Az sem hátrány ha nagyobb a füle valakinek és jobban hall,de azt hiszel és azt mondasz amit akarsz :) Opust 52 forinton venni jó döntés volt nagyon,810-en nem eladni hiba,810ről végigtartani 130ig meg balgaság.Szóval mondhatsz illetve gondolhatsz rólam bármit hidd el nem nagyon izgat.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!