Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Na még 400 darabot be gyűjtöttem a többihez az előbb. Kissé félve, de annál nagyobb izgalommal tekintek előre😉 Nekem már mindegy, ilyenektől remélem azért közeljövőben a szép profitot😃😃
Valaki nagyon 3k alatt akarja látni a pappert, ezrével dobálja a pakkjait. Ez van, ha egy kisbüfi 1-2 hónap alatt akar beleülni a tutiba, aztán mikor látja, h esik a papír, akkor pánikolva kiszáll. A mai műsor címe legyen az emlékezés jegyében: Csoki bosszúja avagy csak semmi hírtelen mozdulat :D
Annyiban tudok csak örülni ennek az esésnek, hogy ilyenkor hirtelen elhalkul a sok újonnan jött feléneklő, a napi 50 árfolyam beírás egyszer csak elmarad, és a világmegváltó "hatalmasat lehet itt szakítani" és "3400 alatt nem nagyon lehet már kapni" teóriák. Hát, ilyen ez a sóbiznisz gyerekek. :D
Felesleges beállni a könyvbe, akkor szórja le 500 ft-ig. Ott megveszem az egész ehepet KF-től meg dvg-től is. Én többet tudnék kezdeni az nyrt-vel, mint ez a két szerencsétlen együtt.
Addig addig trollkodunk, míg egyszer csak... :D Amúgy kicsi sajna rá az esély a közeljövőben, viszont ahogy itt írták a kollégák lesznek jó beszálló szintek hamarosan, bár én azért 1.5k-t nem várnék, persze egy második koronakörben az is benne lehet.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!