Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Majd jön vissza úgyis másik nickkel.😃 De karakteresen meg kell változtatnia a kommunikációját, mert egyből kiszűrik majd hacsak fikarcnyi hasonlóság is lesz stílusában!!
Kell ide Csoki, de egy kicsit túltolta :) értem én, meg egyet is értek, de kicsit már fárasztó volt a sok hírezés :) bocs csoki! Nagy pacsi meg minden. Lehet h a 20% meló az oka, ha több munkád lenne nem érnél rá ennyire fórumozgatni :))
Így van Csoki kell nekünk, hiányozna a fórumból. Régóta harcol itt velünk :) Meg mióta Tomi23-nak nem kell lebeszélnie az árfolyamot, mert szakad az magától is, azóta kell a szórakozás is :D Én csak azt várom, h Csokiból mikor lesz már végre "feléneklő" :D
Oh, most látom lesujtott a moderátori szigor. Pedig most akartam mondani hogy kfet gerendaival látták ebédelni. Vélhetőleg a fesztivál szezont akarják feldobni a KisStockFeszttel életre hívásaval. :)
Amíg nem bántja senki a másikat, addig nem avatkozok közbe. Legalább a humort ne vegyük túl komolyan. Mert ha az nincs akkor marad az árfolyam és a tököles. Az meg viccnek elég rossz :) Én mára már nem várok hírt. :)))
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!