Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
😉 Hát a deltában én is így voltam mindig ,mikor jól felhúzták na mondom felét kidobom, aztán mindet ki kellett volna mert jóval lejjebb mindig vissza lehetett venni pár hét múlva 😃😃
Az tuti! Na hagyjuk ,itt van hétvége állítólag jó idővel most már lehet jönni menni😉 Mondjuk nekem mindegy, minden nap hétvége. De azért én is várom ,mert gyerekeimmel tudunk programokat szervezni😉
Jól írtad bátyja 😊 Szurkolok neked nektek itt is erre már nincs pénzem! Olvasok. Én a futur és a deltától vagyok ki, amint ha valaha el éri a futur a 100 főlét cseszem is ki!!
😃😃 Hát bizony a héten már biztos nem lesz, amúgy én nem is várok különösebben, csakhogy a spekák megint húzzák fel 6000-8000 ig😉 DEE!! Ha viszont mégis lenne egy ütős hír akkor a jelentéktelen darabszámmal újra mehetne 20000 ig vagy a fölé!! Mondjuk az opusban hetente jön több hír Mészáros ezt- azt nyert meg, az árfolyam mégis xarik rá!! Ott totál béka segge alatt a bizalom, hidd el én nagyon szeretném Opi felmenne legalább 500 ra ,hisz sok ismerősöm sőt családtag is beragadt. Ott valami kurvanagy gáz van, vagy pedig tényleg kilő váratlanul 500- 600 ig nyár folyamán. Nehéz ez, nagyon nehéz!!! Én már lassan megelégszem 90 es- 2000 években realizált húsz- harminc százalékos nyerővel is éves szinten 😉 Néha nálam is betelik a pohár ,főleg ha tényleg betelik 😃 de írásaimmal senkit nem szeretnék megbántani, hisz egy hajóban evezünk, úgyhogy sok sikert neked is és mindenkinek mert igencsak szükségünk lesz rá ez évben 😉👍
Igen, nem tudhatjuk mi volt a háttérben. Lehet megegyezés, lehet egyszerű forgalomgenerálás az átlagár leszorítására. Az biztos a jelentések alapján, hogy DVG ad el, kérdés, hova kerül a pakkja. Lehet, hogy nem KF-el egyezett meg, hanem mással, és akkor folytatódik a hatalomharc. Az is lehet, h KF veszi, és utána elkezd befektetőt keresni (az önkoris pakkok eladása után neki már pénze nem nagyon van a buliban, ráér). Szóval rengeteg a lehetőség, ugyanúgy lehet 500 az árfolyam, mint 10000. Ide valóban azt a pénzt szabad berakni, ami ha elmegy is, nem gond, vagy ráér bent maradni akár évekig is. Ez a türelem papírja.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!