Azért az olasz akvizíció sokat fog az eredményességen dobni. Egyelőre az ingatlan még pörög és, mivel egyre magasabb árakon, így nekik is több fog jutni belőle ( nagyobb eladási jutalék, több hitel kihelyezés , drágább ügyintézés és közvetítői díjak). Így már nem itt van ennek a papírnak a helye , főleg egy szép osztalék megszavazása után.😀
- január 14-én: 6.000 db - január 17-én: 3.711 db - január 18-án: 6.000 db - január 19-én: 6.000 db Össz: 21 711 . Növekedés (organikusan és akviziciókkal), jó osztalék, srv, és alulértékelt. Majdnem tökéletes részvény. (Mivel nem likvid, ezért van benne a majdnem.)
Nyilván csökken a lendület egy-egy hír bejelentése után és messze kerültünk az 555-es ATH-tól, de azért szépen araszolgat felfele a papír és végül mind az akvizíció mind az NKP megvalósult.
Egyelőre inkább az 500-as támaszon van nyomás és nem az 550-es ellenálláson. A HGrouppal egy 800+ értékű papír lett a DH, ami erős osztalékot is fog fizetni.
Egyelőre inkább az 500-as támaszon van nyomás és nem az 550-es ellenálláson. A HGrouppal egy 800+ értékű papír lett a DH, ami erős osztalékot is fog fizetni.
DUNAHOUSE részvény