Sorra jönnek a jó hírek. Sikeres 6Mrdos kibocsátás az NKP keretében, túljegyzéssel, és a tervezetthez képes kisebb hozammal. . A túljegyzésből következik, hogy a DH-t stabinak látják az intézményi befektető is.
Ne zsimózd túl, nincs a kicsiket kigolyózni akaró láthatatlan kéz, ami folyamatosan le akarja nyomni az árfolyamot. Én örülök neki, hogy még ennyiért tudok venni. . Nekem is jobban nézne ki az egyenlegem, ha 600 lenne, de mivel szép osztalékot akarnak fizetni, ezért nincs gondom vele.
Ne zsimózd túl, nincs a kicsiket kigolyózni akaró láthatatlan kéz, ami folyamatosan le akarja nyomni az árfolyamot. Én örülök neki, hogy még ennyiért tudok venni. . Nekem is jobban nézne ki az egyenlegem, ha 600 lenne, de mivel szép osztalékot akarnak fizetni, ezért nincs gondom vele.
az akvizícióval az idei évtől erősen megemelt eredmények várhatóak, osztalékpolitikájuk szerint pedig a profit 47%-át visszaforgatják a részvényeseknek. Nem nehéz kalkulálni, ha a most akvirált cég cca dupla árbevételt és mintegy 40%-os ebitda növekedést hoz a meglévő eredmény mellé, akkor a profit soron is vaskos növekedés várható. Organikus növekedés is erős jelenleg, jön az nkp hitel jó kondíciókkal azaz pénzügyileg is stabil marad.
Kíváncsi leszek mikor fogy el a 478-as pakk. Előbb utóbb elfogy, utána az lesz a kérdés hol áll meg az árfolyam.. Az akvi zárásakor erős vételt gondolok, pláne mikor realizálódik a fejekben az eredmény duplázódása. A célárral nem hiszem, hogy május-júniusig várnának, szerintem már ebben a hónapban ki fog jönni.
DUNAHOUSE részvény