Néhány meghúzás, aztán vissza. (Anno az Mp-t 600 alatt venni és 700 feletti rallykban dobni kellett, vagy az Alteonál 700 alatt gyűjteni és 800 felett dobni.) Aztán egyszer mind a kettőnél elszakadt valami és aki benneragadt a régi kottában az lemaradt a komolyabb emelkedésről.
ha az idei eredmény után körvonalazódni fog év vége felé az általam várt cca 45-50Ft-os osztalék, akkor nagyobb lesz a vételi erő.. addig is egy céláremelés, az előzetes eredmények közzététele, esetleg újabb akvizíciós hírek fogják megmozgatni. Aki okos és lát benne fantáziát, szerintem most vesz, mikor nincs sürgés-forgás...
Olyan Masterplast, Alteo érzésem van. (A DH nem fog 3x, 4x-et menni, szerintem, nem erre gondolok.) Habár mindenki elismeri, hogy jó cég és alulértékelt mégsem veszi szinte senki. Ahogy az Alteonál és az Mpnél is anno, a cég srv-je stabilizálja az árfolyamot, egyébként szinte nihil.
Pedig elvárható lenne.. március elején jött ki egy elemzés, célár nélkül, ezért tűnik logikusnak, hogy az előzetes számok alapján (ami elvileg április eleje) már böfögniük kell egy nyavalyás célárat.. (ami 700-800 között lesz, ez szinte biztos, ismerve a célárszámítási metodikájukat)
Tibi egy fogadást ajánlanék az új Concorde célár időpontjára: egy sörbe, hogy csak a 22Q1 után fogják kitenni. A Concordeot nem igazán izgatja a BET-es kispapír program, annyit (sem) tesznek bele amennyi miniálisan elvárható.
1 hónap után éledezik: 515 Sajnos nem sikerült kapnom az utolsó 47X-es leöntésből, mert az eladó pakkokból csipegettem. 😐 Újabb tanulság a számomra: ha egy részvényből venni akarsz, állj be a vételi oldalra is és vegyél az eladó pakkokból is egyszerre.
DUNAHOUSE részvény