Nekem is az, igaz nekem csak 10k db van. Bővíteni akartam kb 50k ig,h más papírból áthozok tőkét, de most meginogtam. Pedig jól indult. Q1 emelkedés, Q2 emelkedés, és utána nem tudta megtartani annak ellenére h a cég is veszi a papírokat.....
100% hogy 500ft felett lesz a célár. Jó a cég. Jelentés is kiemelkedő lesz. Valakinek megérte előtte kiszállni. Ennyi. Csak holnap meg jön a hír h a DH megint vett rv-t. Ezért nem értem...
Tegnap 5,4 milliós forgalom volt, ma eddig egy 50 ezres packot nyomtak be, ami 21,7 millió volt önmagában. Ha a piaci kapitalizációhoz nézem, akkor ezek azért még mindig marginális tételek, az való igaz, hogy a normál forgalomtól eltérő a mai meg a tegnapi nap is (negatív irányba eddig). De ha meg az ingatlanpiacot nézzük akkor egy újabb erős negyedéves jelentés várható és már a jelenlegi célár is 500 ft felett van.
Valami szakertouk nyilaykozott pedig reggel, hogy az ingatlan arak csak es mibdig felfele. En nem ertem ezt, dolgoznak 10 eve a szakmaban, csak emelkedest lattak es akkor csakis felfele. Eleg gyenge ceg lehet, ha ilyeneket nyilatkozgatnak
Törölt felhasználó2021. 11. 24. 14:10
Itt valaki nagy kiszállt. A jelentés előtt eladni ennyit? Miért? Ekkora forgalom a 3 honap alatt nem volt mint ebben a két napban. Gyönyörűen beverték ezt is. Gratula. Még egy papír, amibe nem fognak sokan belevenni ezek után...
Q3 jelentés November 29-én, addig marad a bizonytalanság, hogy aki dobta miért dobta. Az is lehet, hogy átszállt MOL-ba, OTP-be, esetleg Richterbe (Telekomot kizárnám 😀) . Persze, ha az öntő beírja az okot, akkor okosabbak leszünk, feltéve hogy olvassa és van kedve nyilatkozni. (Más papíroknál volt olyan, aki beírta, hogy Ő adta el és hogy mi volt az oka.)
Törölt felhasználó2021. 11. 23. 16:58
Ez teljesen vicc kategória! Beírom h miért dobják rá a 450ft-ra, mikor a cég is veszi, erre beverik 432ft-ig az árfolyamot! Pedig lesz egy jó jelentés...Ez a BÉT!
DUNAHOUSE részvény