Valószínű nem nagyon, de ha fog annak örülünk. Illetve örül aki örül, de van aki annak örül ha esik. Egyébként a polcon elfér, de nem feltétlenül kell mindent ide tenni.
Maga a részvény éves tartásra bőven jó lesz így is.. De legyünk realisták per pill 1000 Ft körül ér.. Én a vig faszsága miatt adtam el nagy részét. Egy utazó pakkal benn maradtam ..
A lendület se lesz mindegy reggel. Sokan terveztek venni és eladni is. Sok pesszimista volt itt. Gondolkodtak eladásban. Ha reggel megugrik felfelé a papír, az pozitív jelzés. Ott sokan el is állhatnak az eladási szándéktól. Ugye attól félnek hogy túl nagy esés után jön még egy vágás és túl mélyre megy. Viszont a legtöbbször nem az első percekben rakják tele eladással. Ha lesz ideje kiugrani a papírnak akkor van esély magasabbra is menni. Én nem zárom ki az új csúcsot se! A könyvben az 1000 környéke tiszta volt. Nem fogta semmi. Cégnek is jobb lenne ha magasabbról vágnák hogy ne essen 900 alá. Lehet van háttér megállapodás is, hogy utolsó napokra a nagy eladó ne szorja meg a piacot. Én biztos így tennék! Szóval reggel lesz nagyon érdekes! Fél 9-től már látszik miket pakolásznak.
Köszönöm a választ. Hozzáteszem,hogy miattatok érdemes ide benézni. Az okosok akik csak akkor írnak amikor dicsekedni kell ,hogy hány hullámot lovagoltak meg illetve ide járnak infóért, potyáznak , de ide nem hoznak semmit,na ha mindenki ilyen lenne akkor már rég meghalt volna a topik. .
Köszönöm a részletes magyarázatot. Nagyjából én is erre számítok. A új csúcsot én is elengedtem, de bízom benne,hogy 1000 Ft fölött leszünk vágáskor , örülök neki,hogy erre te is látsz esélyt. Mégegyszer köszi.
Az a helyzet, hogy ez egyelőre csalóka! Túladott volt és pattant (h1)! A támaszok működtek, de a kecske is jólakott, mivel egy célár is teljesült! Ez a rövidebb idősíkon mért hullám 🐧célára az órás charton! Itt már túladott is lett reggel és szépen pattant! Érdekes, hogy addig pattan, ameddig kellett! 61.8%-os ellenállásnál lepihent! Igazából elmehet ~1020ig, "ha tovább veszik"...! Akár vehették volna ma is! hmm Na de maradjunk a napos idősíkon, ez lenne a mérvadó! A mai eredmény egy trendfordítós "kalapács" gyertya! Azért nem ilyen egyszerű a fordulás, mert ez nem szentírás és elég sokszor előfordult ilyen gyertya már a kereskedés során! Ami meg sokszor előfordul a semmire, az "hitelét veszti"..! Minden ilyen jelzésre, kell egy megerősítés is! A baj csak ott van, hogy ezek rövid trendek és gyorsan fordulnak. Mire kész a fordulás, jön a szelvényvágás! Veszélyes az ugri bugri most, de maradni sem életbiztosítás! (tőzsde..) Amennyiben ennyi volt az emelkedés, az baj is lehet! Mélyebbre is eshet még a szelvényvágást követően! Viszont számolgassunk avval is, hogy tovább emelkedik és eléri az ~1020 környékét, ahonnét "leesik majd az oszti"! A 900 akkor megint megfoghatja és akkor egy oldalazó, sávozó mozgás is lehet belőle! Ez egyelőre kiszámíthatatlan! Persze lehet mondani, mint ahogy szokták is, hogy "én megmondtam"....! 😃 Most a ta és a funda keveredik, Nemsokára megnyugszik és újra tervezés...! DH/D/h1 https://ibb.co/CJ77bY9 https://ibb.co/fqW1Fqx
DUNAHOUSE részvény