Nálunk mostanaban 2 Oh-s dobott be reklámot amelyik arrol szól hogy o Budán mekkora ász es elado ingatlant keres.
Tegnap felcsongetett valaki hogy engedjem be, mert nem dobhatja be kint a nyomtatványokat, amely ingatlanos cetli volt valójában.
A kertkapura rakta, mire mentem, mar a szemétben landoltak)))))
Ez is úgy fog járni mint a Norbi részvény. Pár év alatt 10 forint alatt lesz. Ugyanis a cégben nincsen semmi fundamentum, mint a Molban vagy a Richterben. Vagyis ez is egy e...szott lutri részvény.
én nem vettem és nem is tervezem, de egy észrevétel:
elnézve a mai árfolyamát a kulcssoft-ra emlékeztet, amikor bevezették
akkor stabilan kötögettek 1000 forinton, aztán bezuhant 400-ig, aztán 175 lett az alja -- azóta már magához tért a kulcssoft, de messze az 1000 alatt van
pedig nem rossz az a cég, csak nagyon, de nagyon illikvid
és milyen lesz ez közel 4000-es árfolyamon?
3900-5200 közé pozicionálták, amit a Bét és a szakma többi szereplője is reálisnak ítélt. 600 milliós túljegyzés volt. Most az alsó értéken van, komoly vevővel együtt...
Majd nézz végig tőlük lakashirdetéseket
Sokan hirdetik ugyanazt arrol megismered
Sok lakásuk meglepően hasonló
Főleg a fürdőszoba, konyha design
Frissen felújítva vagy félig felujitva
venni akartam, mert hiszek egy gyors felpattanásban
de szerintem ez most sok indulóárnak...
ha lemegy, akkor érdemes venni tavasszal pattanni fog, mert tele lesz minden a hú de sok lakás épül és felpezsdült a piac szalagcímekkel
nálam kint volt egy ügynöknő, vicces volt, mert úgy hírdette magát, hogy egy rejtvényt megfejtek és akkor kijön ingyen lakásfelmérésre
megfejtettem, kijött, jókat is vihorásztunk, dumáltunk
de: sok titkot is elkotyogott a cégről, amit most megtartok magamnak
de ez így nagyon jó volt
egyrészt megtudtam, mennyit ér szerintük az ingatlan, másrészt már a beszélgetés közben módosított, hogy tényleg többet ér /miután elmondtam, milyen ajánlatokat utasítottam már vissza/ szóval kicsit bohóctörténet is, nem én voltam a bohóc, pedig lehet, annak lettem kinézve:)
Ugyanazokkal a gagyi anyagokkal, saját felújító gárdával"újítják fel" az 1-2 éve még sokkal alacsonyabb áron a normál vevők elől elhappolt lakásokat, majd röhejesen magasan adják tovább full felújítva, újszerűen "konvektorosan", mert az már macerás+drága a gázosok miatt(pontos, megalapozott infó!)
Fejlesztésük közösen van mással, Forest Hill-Pusztakúti úton
naponta kapom DH-s ügynököktől ugyanazt a 4-5 lakást, szinte bombáznak az utóbbi napokban az ajánlataikkal, a leányvállalatánál -Smart Ingatlan-a kirakatban "árzuhanás" feliratok...
bizony, bizony...Forint utca, Pengő köz, Marcibányi mellett, Lövőház utca, Ezredes utca...stb, stb...!!!
majd a referencia lakást megmutatják...válasszuk ki az anyagokat, augusztusi költözés!-november van..tudnék mesélni
bizony, bizony...Forint utca, Pengő köz, Marcibányi mellett, Lövőház utca, Ezredes utca...stb, stb...!!!
majd a referencia lakást megmutatják...válasszuk ki az anyagokat, augusztusi költözés!-november van..tudnék mesélni
harapnak a cápák
de a cápa mindenre harap
mellesleg a mi házunk lett egy nagy célpont, egy perc a városliget, jönnek a "bombák" a postaládába, nagyon szép polgári ház, tele szép nagy lakásokkal, kevés lakás, gyönyörű a belső tér is..
igen, ismerős felújít 53m2-est jelenleg, 5 milkát tervezett, 6,5 körül tart, berendezés nélkül
Iszonyú magas áron megveszed a lerobbant lakást, majd költesz rá egy csomót és még dühönghetsz is a szemét munka miatt állandó készenlétben, hogy az ott élő lakók ne köpködjenek rád a melósok miatt
és azt mondják: "ami a szavam, azt fogd meg"
amit elvállalnak, megcsinálják
csodálatosan
a fát megfaragják, minden illeszkedik mindenhez, mint a mesében
mesteremberek
nálunk a földszinten egy fiatal szingli nő vette meg, kiírta júniusban, még mindig iszonyú por kopácsolás betonfúró...teljesen szétszedték a lakást, nem beszélve a lépcsőházi mocsokról, amit nem takaríttat, mert nem kap takarítót
cirkósítás a 3. emeleten, előszobában padlőfűtés a cirkó víz hasznosítása (eezt nem tudom minek nevezik), fürdő+WC, ablakok+ajtókcseréje+hideg, meleg burkolat csere, falak glettelése, festése..minden
Ablakcsere, belsők vagy bejárati ajtó csere,villanyvezeték, erkély felújítás-lapozás+üvegcsere nem volt?
Szerintem a 2,8 bőven lehetett volna 3-3,5, ha nem szaladgáltál volna utána, hanem kiadod a feladatot a vállalkozónak.
Mi ez a műkőburkolat a nappali oszlopokon, milyen oszlopokon, nem értem?
beraktunk két oszlopot a nappali és az étkező közé, ezek kaptak kőhatású (persze gipsz) burkolatot
nem nagy dolog kb 80 ezer forint volt de feldobja az összképet
kád
belső ajtók
erkély nem volt
villany 15 éve volt cserélve és eleve túlméretezett szóval jó
ablakokat nem kellett cserélni
ja, és a mennyezet végig gipszkartonozva szigeteléssel
B-tel,Synergon Update,Visonka, Kik mentek el a tőzsdéről mostanában segíts már mert lehet kihagytam valakit.Egis az más tészta ő szép emlékekkel ment el.
Danubius részvény is szép emlékekkel ment le a Tőzsdéről.Kíváncsi leszek Matolcsy mikor csinál olyan forgalmat mint régen,szerintem addig nem fog menni amíg a 16% adót nem törlik.Eltörölhetnék már igazán.Jobban járna mindenki.
DUNAHOUSE részvény