A fizetett hazugok szerint jó lesz ez mert 500 millios forgalmakkal emelkedett. Meg, hogy ebből sejthető a jövő. Hát csak közlöm, hogy emelkedett ez milliárdos forgalommal is 130 as szintnél aztán nagyon szép lett a jövő: 36 ft. 🤣 Csak egy információ 😅😂
a "Nagy Tözsdei Cápától" : halottál olyanról hogy van olyan vétel is hogy úgy veszel ha az xy papir pl. x % emelkedik akkor hozzá veszel , ha x % - al esik akkor leállitod a vételt . Ilyen volt az Opusz is , esett 540-röl 100 alá . Csak információként irtam .
szerintem jobban jártak volna ha a szektásak is hogy csak 270 000 frt-ot fektettek volna be a lufi-buliba . (az is sok lett volna ) ahogy az idö megmutatta. Nem szabad a zuhanó éles késbe belekapni . megkell várni amig földet ér , igaz ez a Bét-re is . De ahogy a szekta topik neve is mondja hogy ez egy szekta , mindenképpen venni köll "me ez úgyis 250 ----1000 fölé mögy".
És ti ezen élcelődtök nap mint nap, hogy más esetleg veszteségben van. Hát gratulálok nektek szép kis "emberek" vagytok, és ne gyertek azzal mert ti megmondtátok! A legallja emberek vagytok!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.