Na most aztán keményen megmondtad apjuk🤣 Azt észrevetted már hogy megint egyre kisebb a tutti fix szint?😃 Az elmúlt 5 év alatt semmit nem raktak le az asztalra , értem ezalatt azt ,hogy 5 év alatt az van ami volt , várás a ki tudja mire . 5 év nem kis idő….
Állítólag 100 m papírt fognak venni . Tényleg van aki azt elhiszi hogy piacról fogjàk? Ott még a fele de a negyede se fog megtörténni. De valamivel kell etetni a népet , szépen felvan festve a sztori🤣🤣
Lehet tudni azt hogy most mire várnak?Iskolakezdési rally -Halloween rally- Mikulas rally, vagy esetleg a húsvéti rally? 2019 óta aki még eszi azt az egészet az tényleg keresse fel orvosát🤣
A temploba a misét tartók előadják a nagy pakkos papot , miközben folyamatosan kereskednek, brutál az a szekta 😂😂😂 A lényeg ,hogy kék szallag helyzetjelentés legyen🤣
A lényeg, hogy már mozifilm is készült a hajókázásról 🤣 Hajrá Delta (ahogy az egyik laposföld hívő mondaná), ba..zatok el még többet a befektetők pénzéből! A sok elmeroggyant meg csak nézi az árfolyamot és hülyíti egymást🤣🤣🤣
A szaki a templomból ‘’Csak szórakoznak páran egy pánikolós napon. Aki berakta a kis ijesztegetős csomagját 70-re, az ott áll vételen is 65-ön,, 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 azt mondja a szaki hogy pánikolós nap😂😂😂
Pappe véletlen nehogy 50 alá essen csak az íze miatt . Azt mondja a pali a templomba “a deltát sehol nem erinti a keleti feszkó”. Valaki szóljon már neki hogy a pappét 4-5 éve ütik verik minden olyan hírre ami “nem érinti a csoda céget” meg kell hagyni jobban szonokol mint tapétázik.
Amikor az ember azt gondolná, hogy a hazudozást nem lehet fokozni, megtudjuk, hogy a "Közel keleti feszkó" miatt egy fosadék az árfolyam 😅😅😅 Milyen érdekes, hogy csak az estmédia árfolyama érzékeny a "közel keleti feszkó"-ra 🤣🤣 A telekom, a ricsi stb stb stb nem
Az ajánlásom! Mosolyogjatok sétálva, és közben néha kiabáljatok egyet, hogy HAJRÁ! Ha ez sem segít és tovább esik, akkor szóljatok a piócás embernek 🤣🤣🤣
Ez k..va jó 🤣🤣🤣 2 napja az volt a mondás, hogy többszáz forint lesz, most meg már nyugtatgatják egymást az ápoltak, hogy majd talán megfogják mielőtt irány a pince😅
Na ezért nem szabad szipuzni, ha előtte gyogyszerre ittál 🤣 Ha elmúlik a hallucináció, jön a kijózanodás Vegyétek csak vegyétek, hogy legyen mit elhajókázni a trógereknek 😅
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.