záróra remélhetöleg nem lesz tömés a mi lufinknál , felfujták nagyon , személyesen korrekciót várok záróra 75 alá , egy kis tüszúrás azt durranhat , de reméljük nem jön be az elörejelzésem
igen mindig ez vn-most meghuzták és ennyi megy lefelé és huznak rajta de mindig lejebb-kell valami történés mert ez kevés-végtelen pénzt kapot? delta és olyan mintha senki sem dolgozna a deltánál csak kavarják a sar-rendezgetnek.munka meg semmi.olyan vizfej mint a parlamen az euban és itt amagyar parlamentben-de mondjuk az állami alkalmazotta ktöbbsége is csak egyik asztalrol pakolgat ide oda.vizfej az is a a versenyszféra adojábol én 90 ota versenyszférában dolgozom.de elég volt nem adozom tovább csak a szüksges keveset
Aranyos, ahogy mindig magyarázzák egymásnak, hogy "na majd most!!!" 😅 ez kész... 🤣 De hétről hétre szembejön a valóság, és marad a posvány. Marad a személyeskedés és a frusztráció 🤭
A delta hívőknek könyvet kellene írni. Olyan fantáziájuk van, ha arról van szó miért jó, hogy fele annyit ér a pappe mint 5 éve, hogy a gyűrűk ura kutyafa..a 🤣
csak 1 tipp amivel a delta szektás lufisok is tudnának pénzt kereni és nem a csodára várnak : BEDFORD METALS aktie . 1 év alatt 7500% emelkedés , 6 hónap alatt 355% , és csak most kezdödik a tüzijáték ... ( nem befektetési tanácsadás )
személyesen megvagyok gyözödve arról hogy aki 60 -as áron beszáll ku....va nagyot fog betlizni , a lufi 15 centes pappe , túlértékelt . de..... ha elérné a 1,5 eurós árfolyamot meggondolandó lenne , de igy semmiképpen sem.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.