Akkor egy csődből éppen kijövő céget próbált akadályozni a NAV. Ugye emlékszel arra, hogy a legfőbb kifogása az volt a NAVnak, hogy 3. személy nem fizetheti ki a cég helyett az adósságát? Hát elmennek a jó francba! Most pedig a Delta vezetése és az MNB egymással karöltve próbálnak meg olyan helyzetet teremteni a cég körül, ami egy szárnyaló technológiai környezetben, milliós, vagy milliárdos károkat okoznak a cégnek és a részvényeseinek? Kinek az érdeke ez már megint?
Csak a sok faszsagbol az embernek mar elege...tobbek kozott h milyen rally lesz ha majd bevezetik! Mondj mar egy indokot h miert is lenne igy! Talagatni felesleges..
azért ne higgyük azt hogy nem lesz ez 70 vagy akár 100ft vagy feljebb ha mnb ,elfogadja itt brutál rali lesz ezt jobb ha mindenki felkészül,az a kérdés mikor ,idöpontot ugysem tud senki ,nyárra vagy télig
nem tudom megerösiteni meg volt e az alja,mert felpattant ugyan 55 röl,ha a héten zárna 60ft on pénteken az jo volna akkor lesz egy kör hririg, ha nem tovább esik.
ess média szektában anno kb 110 es állásnál irtam hogy bezuhanhat 80 ig erre a Vezetö kivágott hogy a billentyük is beleremegtek , 160 nál még toborozta a népet " e 200 fölé" robban , sokan bedöltek neki ,
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.