Akkortájt nem volt annyi Na az lesz kb a vége mivel rengeteg a beragadt és nullan ket kezzel adni fogjak!! Ne felejtsük itt 0,78 Ft papirok tízmillió szám kis matek
Lehet most delta ment, de haver megnézte 55-69 most ma már nem várható mivel kemény zóna van előtte TA korrekcio lesz!! Mondta kb 60-58 közt visszavetel Set ben kevés a papir jó cegek normális vezetés!!! Itt meg közel 5x annyi és sok kozkez!!
egy turot nem ért hozzá legalább annyira mint én biztosa,csak nálam az a baj jo pár honapja nem tözsdézem,és igy nekem már nem megy,kiestem a ritmusbol.
Azt én nem tudom, hogy hol lesz az alja, de egy körre szerintem 55-körül - ha lemegy annyira - én beszállok. Isten ments, hogy tanácsot adjak valakinek, mivel nagyon nem értek hozzá, csak figyelem a tendenciákat.
ha nem lesz hir több aug 18 ig akkor tényleg,azért majd szoljon,hol a következö alja mert ott veszek,a 71 eshez,már bánom nem vettem 55 ön még pedig gondolkodtam
Set, Futur, Őrmester, kitűnő papírok, az elmúlt 5-9 hónapban bármelyikkel felezni tudtad a pénzed, Setben februárhoz képest még a harmadolás is benne van, ha letörik a 40.
Akik 60 felett vettek pár-milliót, azoknak a pár-százezer forint realizált pénz is jól jön, de a további emelkedésre ez még nem garancia. De jöjjön ki mindenki jól belőle, azt kívánom a még bennlévőknek. Aztán, ha elfogy a lendület és visszamegy, akkor talán én is ott leszek ismét a vételi oldalon.
Erre azért nem kellene fogadni, mert az eddigi tendenciák, árfolyamok, spekafelhúzások ezt az árfolyamot - legalábbis mostanában - nem támasztják alá. De kitartás, ebből azért még lehet csoda is.
Lassan készülődhetsz, mert amit "jósoltam", az a vártnál korábban jött, egy spekafelhúzás, amivel már sok, alacsonyabb árfolyamon vett papírt kiszórtak, és ha szerencséd van, felmehet hetvenig is, és talán pár napig elszüttyögnek ezen az árfolyamon, utána szerintem zurück. :)
Sajna sajna barmi lehet jon a covid4 akkor lehet 37-39 Azért ilyen 1345 meg felette azok mintha a Marson laknank!! Ha eléri az ember a bekert erdemes jobb papírokba átmenni pl Set És Futur Őrmester!!!! Ott kevés papir normális vezetés!!!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.