én eladtam vajnánál 180 on,csak sajna visszavettem 145 ön haláka elött pont,aztán lement 105 ig és urána eladtam végérvényesen 130 körül,sajna visszavettem most 71 en lehet kár volt.várhattam volna vagy jobblett volna elfelejteni az egészet,
Nem a véleményeddel volt baj akkor sem. Rosszindulatú megyjegyzésekkel volt gondunk. A részvénybe mi vásároltunk bele, ez a mi hibánk, ez a mi döntésünk volt. De ezen kajánul nevetgélni... minimum ízléstelen.
Ha pedig nem tudja visszafizetni, akkor át is lehet venni követelés fejében a céget - adott esetben. Persze ez most még csak általános vélemény, csak fikció. :-D
Ezt anno tartós befektetésként százvalahány forintos árfolyamon megvenni, illetve nem eladni már akkor is megmosolyogtató volt, amit anno le is írtam, és amiért kaptam hideget-meleget, személyeskedés formájában. Bár bizonyára megvolt az a - nem kisbüfi oldali - érdekeltség, amit a hozzászólásaim veszélyeztettek. De nem gond, legalább valami történik a BÉT-en, nincs a szokásos spleen, jön az adrenalin. :)
mindig is gyönge volt csak vérspeka,ugy tünik ez is maradt,egy biztos elébb utobb meglesz az alja és lesz egy nagy rali és lehet 80 nál -100 nál milliárdos forgaloom lesz aztán elhuzzák 130 ig utána meg jöhet az ujjabb csorgás 50 ig.gondoljuk bele ,virus után lement 40 ig aztán ki gondolta hogy lesz 115 ft utána hamar
ugyan mibul lenne pénzük amikor megrendelés sincs,ha van abbol még nem láttak semmit,amugyis aki hitelt vesz fel az bizony,nem ért az üzlethez,és ez nemcsak a cégekre vonatkozik emberekre is lásd deviza,hitelt csak az vegyen fel akinek van sok pénze ,és ki tudja fizetni ha gáz van,
Bár nem vagyok augur, de valamit akar kezdeni vele a Takarékbank, nem adott volna egyébként hitelt. Lehet, hogy olcsón megvenni? Egy-két héten belül szerintem kiderül, hogy ki derül. :) A korábbi szkepticizmusom most realizálódik a részvény-árfolyamban, amiért itt mindenféle személyeskedő megjegyzést kaptam. Arany János után szabadon: "Hadd látom, úgymond, mennyit ér" a Delta Szekta jövőbeni árazása". .
Dolgoztam a Takarékbanknak és tudom, hogy ha adnak hitelt, azt nem véletlenül teszik, ergo valamit látnak benne vagy akarnak valamit kezdeni vele, bár most még elég üres és nem sokat ér. Várjuk meg a végét! De spekára most is kiváló!
Nem engedik le addig. A Takarékbank azért megdobta őket egy kis hitellel. Vagy esetleg, ha ki akarják vásárolni, akkor lenyomják és olcsón megveszik. Sok a bizonytalan alternatíva, de szerintem lassan fordulnia kellene. Megnézzük a mai forgalmat. Az már utalhat valamire.
Felség! Önt nem gyilkolták meg, hanem valószínűleg gutaütést kapott! Amikor 1490 tavaszán Bécsbe vonult már nagy fájdalmai voltak köszvénye miatt, így a városban ritkán
mutatkozott, az április 6-i virágvasárnapi misén csak az udvari
kápolnában imádkozott, és aznap délután hirtelen elhunyt. Váratlan halála persze számos legendát hozott magával, Antonio Bonfini
mérgezésről ír visszaemlékezéseiben, illetve szólnak legendák arról is,
hogy nagyravágyó főúri hívei gyilkolták meg, ezzel szemben
halálát valószínűleg gutaütés okozta.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.